Wilt u extra stopcontacten aansluiten?

1. Probleem?

Heeft u een storing, kortsluiting of andere elektraproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en vind direct een elektricien in uw regio.

3. Oplossing

Er komt direct een vakman die voor een professionele oplossing zorgt.

Te weinige stroompunten? Laat extra stopcontacten aansluiten! 

stopcontact aansluiten

Stopcontacten, we kunnen er tegenwoordig niet genoeg van hebben. Steeds meer apparaten werken namelijk op elektriciteit. Zonder stopcontacten kunnen we dus geen gebruik maken van deze elektrische apparaten. Woont u in een betrekkelijk oude woning? Of zijn er te weinig stopcontacten geplaatst in uw nieuwbouwwoning? Dan kunt u mogelijk niet tegelijkertijd meerdere elektrische apparaten gebruiken. Bijzonder vervelend natuurlijk. Gelukkig kunnen wij dit probleem betrekkelijk eenvoudig voor u oplossen. Volton kan namelijk extra stopcontacten aansluiten in uw woning. Hierdoor kunt u uw elektrische apparaten altijd gelijktijdig gebruiken.

Nieuwe stopcontacten aansluiten

Een stopcontact aansluiten is heel wat meer werk dan enkel het kastje in de muur bevestigen. Althans, wanneer u hem wilt gebruiken om elektrische apparaten op aan te sluiten. Aan de achterkant moet uw stopcontact namelijk aangesloten worden op het elektriciteitsnetwerk. Hiervoor moeten de benodigde kabels gelegd worden. Tevens moeten deze aan de andere kant aangesloten worden op uw groepenkast. Kortom: stopcontacten aansluiten is een stuk lastiger dan veel mensen denken. Het houdt overigens niet op bij het aansluiten alleen. U wilt de stopcontacten immers toch ook netjes wegwerken? Dan bent u bij onze elektricien aan het juiste adres. Wij kunnen uw stopcontacten aansluiten en de leidingen netjes wegwerken!

Laat verouderde stopcontacten vervangen

Niet alleen voor het aansluiten van nieuwe stopcontacten bent u bij onze elektricien aan het juiste adres. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het vervangen van stopcontacten. Veel mensen weten echter niet wanneer zij hun stopcontacten moeten vervangen. Heeft u nog oude stopcontacten in uw woning? Dan is dit zeker aan te raden. Ook wanneer u kleine kinderen heeft kan het verstandig zijn uw stopcontacten te vervangen. Waarom? Omdat kinderen met hun vingers in het stopcontact kunnen prutsen. Hierdoor kunnen zij een flinke stroomschok krijgen. Laat uw stopcontacten dan ook vervangen voor kindvriendelijke exemplaren. Wij kunnen uw onveilige stopcontacten binnen een mum van tijd vervangen door veilige varianten.

Gelijkmatig verdelen over groepenkast

Laat u een nieuwe stopcontact aansluiten? Dan moet u rekening houden met hoe u deze op de groepenkast aansluit. Veel mensen denken hier echter niet bij na. De kabels worden aangesloten en vervolgens verwachten mensen dat alles gewoon werkt. Indien er al veel elektriciteitspunten op een groep aangesloten zijn, kan de stroom constant uitvallen. Kijk daarom altijd eerst naar de mogelijkheden die u heeft voordat u begint met uw stopcontacten aansluiten. De kans is namelijk aanwezig dat de betreffende groep overbelast raakt door nieuwe stopcontacten. Wanneer u de stopcontacten laat aansluiten door onze elektricien, heeft u hier geen last van. Wij weten namelijk precies wat er allemaal mogelijk is. Is er geen ruimte meer binnen een bepaalde groep? Dan kan onze elektricien een extra groep plaatsen. Op deze manier kunt u nog veel meer extra stopcontacten aansluiten.

Kies voor ons:

  • Ook voor spoed
  • 24/7 te bereiken
  • Wij komen direct
  • Overal in Nederland
  • De beste service
  • Elektra experts

Over Volton:

Volton is actief in heel Nederland en helpt u als klant met al uw elektra problemen. Onze elektriciens zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!