Storingdienst nodig? Bel ons!

1. Probleem?

Heeft u een storing, kortsluiting of andere elektraproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en vind direct een elektricien in uw regio.

3. Oplossing

Er komt direct een vakman die voor een professionele oplossing zorgt.

Storingsdienst inschakelen in uw regio

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunt u op de late avond te maken krijgen met een storing in het elektriciteitsnetwerk van uw huis. Een storing kunt u in sommige gevallen zelf verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een gesprongen stop die u kunt vervangen, waarmee de stroomstoring in de meeste gevallen verholpen is. Mocht de stop direct na het vervangen van de gesprongen stop opnieuw springen, dan is het raadzaam om onze storingsdienst in te schakelen. Met onze storingsdienst komen onze elektriciens zowel tijdens de vaste werktijden, als ook daarbuiten naar u toe om passende hulp te verlenen.

Het inschakelen van de hulp van de storingsdienst van Volton is logischerwijs alleen aan te raden voor een serieuze stroomstoring. De uitvoering van veel andere werkzaamheden kan in de meeste gevallen ook een dag
wachten.

Storingsdienst inschakelen bij een kortsluiting

storingsdienstEen stroomstoring in uw woning kan op verschillende manieren zijn ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een centrale stroomstoring in uw wijk door problemen bij de leverancier van uw elektriciteit, een stroomstoring als gevolg van een overbelasting van uw meterkast of een stroomstoring door een kortsluiting in huis. Zeker in dit laatste geval is het raadzaam om de hulp van onze storingsdienst in te schakelen. Een kortsluiting kan de bron van een brand in huis vormen, wat u vanzelfsprekend wilt voorkomen. Daarbij is een kortsluiting erg lastig zelf te verhelpen.

Onze storingsdienst gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen.

Zelf een stroomstoring verhelpen

In sommige gevallen kunt u een stroomstoring zelf verhelpen. Probeer de gesprongen stop te vervangen en schakel alle aangesloten elektrische apparaten stuk voor stuk in. Op het moment dat de stop opnieuw springt heeft u de bron van de stroomstoring gevonden!

Ga snel naar:

Kies voor ons:

  • Ook voor spoed
  • 24/7 te bereiken
  • Wij komen direct
  • Overal in Nederland
  • De beste service
  • Elektra experts

Schakel ons direct in.