Elektricien Utrecht - Unikol Elektra zijn uw vakmensen!

Unikol Elektra lost al uw elektra problemen graag voor u op! De elektricien werkzaam in Utrecht geeft u de beste service en is ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Utrecht:

De juiste vakkennis

Storingen en kortsluitingen

Veiligheid voorop

Altijd bereikbaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in Utrecht?

Marcia en Stephan

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Stephan werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor hen is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. De aangesloten elektrabedrijven gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Utrecht staat klaar om u te helpen.

elektricien Utrecht

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Utrecht!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Elektricien in Utrecht vervangt doorslaande stoppen

Doorslaande stoppen zijn een vervelend fenomeen, maar op zich is het vrij lastig op dit probleem het hoofd te bieden. De aangesloten elektriciens bij Volton weten echter precies hoe zij ervoor kunnen zorgen dat de stoppen in uw woning niet meer doorslaan. Is er haast geboden? Dan staat de aangesloten elektricien in Utrecht binnen de kortste keren bij u op de stoep dankzij onze spoedservice.

Oorzaak uitvallende stroom

Heeft u net een nieuw elektrisch apparaat aangesloten in uw keuken en valt sindsdien de stroom uit? In dat geval wordt er waarschijnlijk teveel stroom gevraagd van de betreffende groep in uw meterkast. Er zijn dan meer apparaten op de groep aangesloten dan dat er stroom beschikbaar is. Als gevolg hiervan slaat de stop door en valt uw stroom uit. Hierdoor heeft u geen beschikking meer over stroom in de betreffende ruimte. Om de boel weer aan de praat te krijgen, kan de elektricien in Utrecht de stop voor u vervangen.

Groter probleem in Utrecht

Wanneer u de stop zelf al eens vervangen heeft, maar deze continu door blijft slaan, is het probleem waarschijnlijk wat complexer van aard. Mogelijk zijn er te weinig groepen in uw meterkast om de vraag naar stroom aan te kunnen. In dat geval moet de groepenkast uitgebreid worden met één of meerdere groepen. De elektriciens plaatsen binnen no-time een nieuwe groep en zorgen dat uw elektriciteit snel weer terug is. Doordat u de elektriciens dankzij de spoedservice 24 uur per dag en zeven dagen per week kunt bereiken, staat onze aangesloten elektricien in Utrecht snel bij u op de stoep.

Over Volton

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Op deze manier vindt u eenvoudig een elektricien bij u in de buurt! Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra.

De elektricien werkzaamheden in UTRECHT:

Verhelpen van elektriciteit problemen

Grondkabel plaatsen

Spoedservice

Werkzaamheden groepenkast

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Elektricien Utrecht en groepenkast vervangen

In een woning worden zo af en toe ingrijpende wijzigingen uitgevoerd aan de elektrische installatie. Er komt een kinderkamer bij, men besluit dat het tijd wordt voor een jacuzzi of de vrouw des huizes wil graag over op elektrisch koken. Het is in deze gevallen verplicht om de nieuwste normen, vastgelegd in NEN 1010, op te volgen en te zorgen dat de groepenkast volgens deze laatste normen is aangelegd.

Waarom de groepenkast vervangen?

In sommige gevallen is het ten zeerste aan te raden om de groepenkast te vervangen. Eén van die gevallen is wanneer er nog een zeer oude groepenkast aanwezig is. Sinds 1975 is de aanwezigheid van een aardlekschakelaar in de meterkast verplicht. In groepenkasten van vóór die tijd zijn die vaak niet aanwezig, met mogelijk zeer ernstige gevolgen als resultaat. Een andere regeling is dat sinds 2005 een hoofdschakelaar verplicht is en dat er niet meer dan vier groepen achter een aardlekschakelaar mogen worden aangesloten. Wanneer op dit moment niet aan die eisen wordt voldaan, is het vervangen van de groepenkast sterk aan te bevelen. Ook wanneer het misschien volgens de officiële regels niet hoeft, is het verstandig om toch voor extra veiligheid te kiezen. De aangesloten elektricien bij Volton adviseert en helpt u daar graag bij!

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting? Elektricien Utrecht!

Kortsluiting kan levensgevaarlijk zijn. Kortsluiting is een storing in het elektriciteitsnetwerk waarbij de stroom op een of andere manier ontsnapt uit het elektrische circuit. Normaliter is dit circuit een gesloten circuit. De aardlekschakelaar in de meterkast houdt – simpel gezegd – in de gaten hoeveel stroom er binnenkomt en hoeveel stroom er weer naar buiten gaat. Wanneer hier een discrepantie tussen aanwezig is, gaat de schakelaar er vanuit dat er ergens in het pand stroom weglekt en er dus sprake is van kortsluiting. De stroom wordt dan automatisch direct afgesloten. Op die manier wordt brand voorkomen en voorkomt het systeem dat er elektrocutie kan optreden.

Wanneer elektricien inschakelen?

Veel gevallen van kortsluiting zijn door de bewoners zelf al eenvoudig op te lossen. Wanneer er na het inschakelen van een apparaat plots geen stroom meer aanwezig lijkt te zijn, is de kans groot dat het apparaat in kwestie de geest heeft gegeven en vervangen moet worden. Wanneer het niet zo evident is, is het aan te raden een aangesloten elektricien van Volton langs te laten komen. Zij kunnen adviseren omtrent de te nemen maatregelen en kunnen de storing verhelpen.

Elektricien Utrecht legt elektra aan

Het aanleggen van elektra is een klus waar menig klusser zijn handen niet voor omdraait. Toch komt er vaak meer bij kijken dan we wel eens denken. Veel klussers onderschatten namelijk het belang van het goed naleven van de laatste normen op het gebied van elektra.

Elektra moet echt veilig zijn

Een elektrische installatie wordt vaak decennia lang gebruikt. Niemand die een huis betrekt zal eerst eens de gehele elektrische installatie nameten of zelfs opnieuw aanleggen. Je vertrouwt op dat wat er al is en dat moet dan dus ook goed zijn. Leg dus altijd de elektra aan volgens de laatste normen in het vakgebied. Dat houdt ook in dat er niet met verouderde materialen wordt gewerkt, de kleurcodes op de juiste wijze worden gebruikt en er zorgvuldig wordt gewerkt. Alleen op die manier kan een eventuele volgende installateur blind vertrouwen op het aangelegde werk en kunnen onveilige situaties worden voorkomen. De kans op bijvoorbeeld kortsluiting wordt hiermee ook tot een minimum gereduceerd.

Omdat veel klussers niet vaak genoeg elektra aanleggen, is het over het algemeen verstandig om een van de aangesloten elektriciens bij  Volton in te schakelen en het aanleggen van elektra uit handen te geven.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst van de elektricien Utrecht

Het inschakelen van de storingsdienst van een elektricien maakt mensen om de een of andere reden toch altijd een beetje bezwaard. Ze zijn bang dat hun probleem niet spoedeisend genoeg is en wel tot de volgende dag kan wachten. Want wanneer kun je precies een storing elektricien inschakelen?

Wanneer schakel je de storingsdienst in?

Eigenlijk kun je in alle gevallen die volgens u spoedeisend zijn, de aangesloten storing elektricien inschakelen. We denken hierbij in het geval van elektronische installaties uiteraard al snel aan stroomstoringen, dus gevallen waarbij er binnenshuis overduidelijk een probleem aanwezig is waardoor de stroom uitvalt en niet meer geactiveerd kan worden. U kunt daarvoor contact opnemen met de storingsdienst.

De minder spoedeisende gevallen, zoals het aanleggen van een extra groep of het aansluiten van een extra wandcontactdoos, kan doorgaans wel wachten tot de volgende werkdag. Voor deze problematiek is het dan ook over het algemeen niet noodzakelijk om de storingsdienst te benaderen.

Mocht u twijfelen over de spoedeisendheid van uw probleem, dan kunt u uiteraard ook gewoon contact opnemen met een van de aangesloten elektriciens bij Volton. Zij denken immers graag met u mee en doen hun uiterste best om uw problemen zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Neem contact op met Marcia en Stephan

U kunt mij inschakelen voor alle soorten elektriciens werkzaamheden. Bel mij, en ik kom direct naar u toe! Ik ben snel ter plaatse, vaak help ik u dezelfde dag nog! U kunt mij voor inschakelen voor onderhoud en reparatie!

Wie schakel ik in?

Unikol Elektra
KVK: 61570176

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: De Meern, Zeist, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Maarssen & Vleuten

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 030-7820503.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact op met een van de aangesloten elektriciens bij Volton! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts