Logo volton

Elektricien Utrecht - Wij zijn uw vakman!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Utrecht geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Utrecht:

De juiste vakkennis

Storingen en kortsluitingen

Veiligheid voorop

Altijd bereikbaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in Utrecht?

Marcia en Stephan

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Stephan werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor ons is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Utrecht.

elektricien Utrecht

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend.De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Utrecht!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Elektricien in Utrecht vervangt doorslaande stoppen

Doorslaande stoppen zijn een vervelend fenomeen, maar op zich is het vrij lastig op dit probleem het hoofd te bieden. Wij van Volton weten echter precies hoe wij ervoor kunnen zorgen dat de stoppen in uw woning niet meer doorslaan. Is er haast geboden? Dan staat onze elektricien in Utrecht binnen de kortste keren bij u op de stoep dankzij onze spoed elektricien.

Oorzaak uitvallende stroom

Heeft u net een nieuw elektrisch apparaat aangesloten in uw keuken en valt sindsdien de stroom uit? In dat geval wordt er waarschijnlijk teveel stroom gevraagd van de betreffende groep in uw meterkast. Er zijn dan meer apparaten op de groep aangesloten dan dat er stroom beschikbaar is. Als gevolg hiervan slaat de stop door en valt uw stroom uit. Hierdoor heeft u geen beschikking meer over stroom in de betreffende ruimte. Om de boel weer aan de praat te krijgen, kan onze elektricien in Utrecht de stop voor u vervangen.

Groter probleem in Utrecht

Wanneer u de stop zelf al eens vervangen heeft, maar deze continu door blijft slaan, is het probleem waarschijnlijk wat complexer van aard. Mogelijk zijn er te weinig groepen in uw meterkast om de vraag naar stroom aan te kunnen. In dat geval moet de groepenkast uitgebreid worden met één of meerdere groepen. Wij van Volton plaatsen binnen no-time een nieuwe groep en zorgen dat uw elektriciteit snel weer terug is. Doordat u ons dankzij onze spoedservice 24 uur per dag en zeven dagen per week kunt bereiken, staat onze elektricien in Utrecht snel bij u op de stoep.

Over Volton

Volton is actief in Utrecht en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in UTRECHT:

Verhelpen van elektriciteit problemen

Grondkabel plaatsen

Spoedservice

Werkzaamheden groepenkast

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Elektricien Utrecht en groepenkast vervangen

In een woning worden zo af en toe ingrijpende wijzigingen uitgevoerd aan de elektrische installatie. Er komt een kinderkamer bij, men besluit dat het tijd wordt voor een jacuzzi of de vrouw des huizes wil graag over op elektrisch koken. Het is in deze gevallen verplicht om de nieuwste normen, vastgelegd in NEN 1010, op te volgen en te zorgen dat de groepenkast volgens deze laatste normen is aangelegd.

Waarom de groepenkast vervangen?

In sommige gevallen is het ten zeerste aan te raden om de groepenkast te vervangen. Eén van die gevallen is wanneer er nog een zeer oude groepenkast aanwezig is. Sinds 1975 is de aanwezigheid van een aardlekschakelaar in de meterkast verplicht. In groepenkasten van vóór die tijd zijn die vaak niet aanwezig, met mogelijk zeer ernstige gevolgen als resultaat. Een andere regeling is dat sinds 2005 een hoofdschakelaar verplicht is en dat er niet meer dan vier groepen achter een aardlekschakelaar mogen worden aangesloten. Wanneer op dit moment niet aan die eisen wordt voldaan, is het vervangen van de groepenkast sterk aan te bevelen. Ook wanneer het misschien volgens de officiële regels niet hoeft, is het verstandig om toch voor extra veiligheid te kiezen. De elektricien van Volton adviseert en helpt u daar graag bij!

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting? Elektricien Utrecht!

Kortsluiting kan levensgevaarlijk zijn. Kortsluiting is een storing in het elektriciteitsnetwerk waarbij de stroom op een of andere manier ontsnapt uit het elektrische circuit. Normaliter is dit circuit een gesloten circuit. De aardlekschakelaar in de meterkast houdt – simpel gezegd – in de gaten hoeveel stroom er binnenkomt en hoeveel stroom er weer naar buiten gaat. Wanneer hier een discrepantie tussen aanwezig is, gaat de schakelaar er vanuit dat er ergens in het pand stroom weglekt en er dus sprake is van kortsluiting. De stroom wordt dan automatisch direct afgesloten. Op die manier wordt brand voorkomen en voorkomt het systeem dat er elektrocutie kan optreden.

Wanneer elektricien inschakelen?

Veel gevallen van kortsluiting zijn door de bewoners zelf al eenvoudig op te lossen. Wanneer er na het inschakelen van een apparaat plots geen stroom meer aanwezig lijkt te zijn, is de kans groot dat het apparaat in kwestie de geest heeft gegeven en vervangen moet worden. Wanneer het niet zo evident is, is het aan te raden een elektricien van Volton langs te laten komen. Wij kunnen adviseren omtrent de te nemen maatregelen en kunnen de storing verhelpen.

Elektricien Utrecht legt elektra aan

Het aanleggen van elektra is een klus waar menig klusser zijn handen niet voor omdraait. Toch komt er vaak meer bij kijken dan we wel eens denken. Veel klussers onderschatten namelijk het belang van het goed naleven van de laatste normen op het gebied van elektra.

Elektra moet echt veilig zijn

Een elektrische installatie wordt vaak decennia lang gebruikt. Niemand die een huis betrekt zal eerst eens de gehele elektrische installatie nameten of zelfs opnieuw aanleggen. Je vertrouwt op dat wat er al is en dat moet dan dus ook goed zijn. Leg dus altijd de elektra aan volgens de laatste normen in het vakgebied. Dat houdt ook in dat er niet met verouderde materialen wordt gewerkt, de kleurcodes op de juiste wijze worden gebruikt en er zorgvuldig wordt gewerkt. Alleen op die manier kan een eventuele volgende installateur blind vertrouwen op het aangelegde werk en kunnen onveilige situaties worden voorkomen. De kans op bijvoorbeeld kortsluiting wordt hiermee ook tot een minimum gereduceerd.

Omdat veel klussers niet vaak genoeg elektra aanleggen, is het over het algemeen verstandig om een elektricien van Volton in te schakelen en het aanleggen van elektra uit handen te geven.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst van de elektricien Utrecht

Het inschakelen van de storingsdienst van een elektricien maakt mensen om de een of andere reden toch altijd een beetje bezwaard. Ze zijn bang dat hun probleem niet spoedeisend genoeg is en wel tot de volgende dag kan wachten. Want wanneer kun je precies een storing elektricien inschakelen?

Wanneer schakel je de storingsdienst in?

Eigenlijk kun je in alle gevallen die volgens u spoedeisend zijn, de storing elektricien inschakelen. We denken hierbij in het geval van elektronische installaties uiteraard al snel aan stroomstoringen, dus gevallen waarbij er binnenshuis overduidelijk een probleem aanwezig is waardoor de stroom uitvalt en niet meer geactiveerd kan worden. U kunt daarvoor contact opnemen met de storingsdienst van Volton.

De minder spoedeisende gevallen, zoals het aanleggen van een extra groep of het aansluiten van een extra wandcontactdoos, kan doorgaans wel wachten tot de volgende werkdag. Voor deze problematiek is het dan ook over het algemeen niet noodzakelijk om de storingsdienst te benaderen.

Mocht u twijfelen over de spoedeisendheid van uw probleem, dan kunt u uiteraard ook gewoon contact met onze elektricien opnemen. We denken immers graag met u mee en doen onze uiterste best om uw problemen zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

De Meern
Zeist
Houten
Nieuwegein
IJsselstein
Maarssen
Vleuten

Over ons.

Volton zorgt in Utrecht voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 030-7820503.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts