Elektricien Venlo - Uw specialist in de omgeving

De aangesloten elektriciens lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De aangesloten elektriciens van Volton in Venlo geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Venlo:

Elektra experts

Hulp bij al uw elektraproblemen

Persoonlijke aanpak

24/7 service voor spoed en nood

Bent u op zoek naar een ervaren elektricien in Venlo?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Venlo staat klaar om u te helpen.

elektricien Venlo

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Venlo!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Elektra aanleggen? Bel de elektricien in Venlo voor hulp!

Op internet vindt u tal van verschillende instructievideo’s en stappenplannen om zelf elektra aan te leggen in huis. Uit ervaring raden wij u aan om hier de hulp van de elektricien in Venlo voor in te schakelen. Zonder dat hier in de instructievideo’s over gesproken wordt, kan er veel fout gaan als u de elektra zelf aanlegt. Weet u bijvoorbeeld wat het gevolg kan zijn van twee elektriciteitskabels die tegen elkaar aan komen te liggen? De warmte kan hierbij niet ontsnappen, waardoor de kabels met elkaar zullen versmelten. In het ergste geval resulteert dit in een brand, zo is de ervaring van de elektricien in Venlo. Door de hulp van onze aangesloten betrouwbare elektricien in Venlo vooraf in te schakelen, bent u ervan verzekerd dat dit bij u niet gebeurt. De aangesloten elektriciens hebben een ruime expertise in het aanleggen van elektra!

Elektra in en rondom woningen aanleggen

Niet alleen kan onze aangesloten elektricien in Venlo u helpen bij het aanleggen van elektra in huis, ook helpen we u graag bij het aanleggen van elektra rondom uw woning. U wilt immers ook in uw tuinhuisje televisie kunnen kijken en verlichting hebben, daarbij is het niet onbelangrijk om verlichting in een losstaande garage te hangen. Na de oplevering van ons werk, beschikt u over een of meerdere aansluitpunten voor verlichting en stopcontacten. U kunt ervoor kiezen om de verlichting zelf op te hangen, maar u kunt ook kiezen voor de hulp van onze aangesloten elektricien in Venlo. Waarmee mag de elektricien in Venlo u van dienst zijn?

De elektricien werkzaamheden in VENLO:

Kortsluitingen opsporen

Renoveren van elektra

Dag/nacht bereikbaar

Onderhoud aan meterkast

Over Volton:

Volton is actief in Venlo en helpt u als klant om een elektricien te vinden. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

Groepenkast vervangen bij Venlo

Mogelijk denkt u na over de vervanging van de groepenkast. Het vervangen van de groepenkast is een laatste redmiddel om een als verloren beschouwde groepenkast te veranderen in een volledig nieuwe groepenkast die geheel aan de eisen van deze tijd voldoet. Het is dus pas noodzakelijk om de groepenkast te vervangen wanneer de groepenkast om wat voor reden dan ook niet meer door deze bij te werken kan voldoen aan de eisen die op dit moment aan de groepenkasten worden gesteld.

Verouderde groepenkasten kunnen gevaarlijk zijn

Vaak is dit het geval bij sterk verouderde groepenkasten. Enkele decennia terug werden er lang niet zoveel eisen aan de groepenkasten gesteld als nu het geval is. De meeste groepenkasten zullen inmiddels wel aan de moderne eisen zijn aangepast, maar toch zijn er nog altijd groepenkasten waarbij dit niet zo is. We denken hierbij bijvoorbeeld aan groepenkasten waarbij geen aardlekschakelaar – verplicht sinds 1975 – aanwezig is. In deze gevallen is het vaak verstandiger om de groepenkast in zijn geheel te vervangen. U weet dan zeker dat de groepenkast weer aan de eisen van deze tijd voldoet en niet langer sterk verouderd is. Ook kan hierbij direct rekening worden gehouden met uw veranderde wensen en kunnen er bijvoorbeeld extra groepen worden bijgeplaatst.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting repareren in Venlo

Wanneer er in uw woning sprake is van kortsluiting, merkt u dat doorgaans snel genoeg. De stroom zal namelijk uitvallen. Dat was niet altijd in de geschiedenis het geval. Zo is pas sinds de jaren ’70 de verplichting aanwezig om elke groepenkast uit te rusten met een aardlekschakelaar. Voor die tijd was die verplichting er niet en werden de groepenkasten dan ook niet met een dergelijke schakelaar uitgerust. Het gevolg hiervan was dat er in het geval van kortsluiting geen stroomonderbreking volgde, waardoor de kortsluiting dus bleef bestaan. Hierdoor werden de draden bij de kortsluiting enorm warm wat niet zelden resulteerde in een woningbrand.

Doe voorzichtig bij kortsluiting

Gelukkig is dit tegenwoordig anders, maar nog steeds blijft een kortsluiting uiterst gevaarlijk. Betracht dan ook te allen tijde de grootst mogelijke voorzichtigheid als het gaat om kortsluitingen. Alleen op die manier kan een kortsluiting serieus worden genomen.

Wanneer u zelf de oorzaak van de kortsluiting niet direct kunt achterhalen, is het vaak verstandig om een elektricien in te schakelen. Het opsporen van een kortsluiting kan soms lastig zijn, waardoor dit bij uitstek een klus voor de elektricien zal zijn.

Elektra aanleggen in regio Venlo

Menig klusser zal er voor kiezen om elektra zelf aan te leggen. Vaak gaat dat ook wel goed, maar bij meer ingewikkelde projecten is het toch zeer verstandig om een expert in te schakelen. Dat het meestal goed gaat, is immers geen garantie dat het niet ook vaak fout gaat.

Voorkom problemen bij indelen van de groepen

We zien bijvoorbeeld vaak dat er over de indeling van groepen door klussers niet goed wordt nagedacht. Dat is niet direct een verwijt aan de klussers; het is ook heel lastig in te schatten hoe bepaalde groepen gebruikt gaan worden. Door tijdig rekening te houden met de indeling van de groepen, wordt voorkomen dat in een later stadium veel installatiewerk opnieuw uitgevoerd moet worden om de groepen te herstellen.

Onze aangesloten elektriciens hebben veel ervaring met het aanleggen en indelen van groepen, waardoor ze de meest gemaakte fouten op dit gebied met gemak kunnen voorkomen. U voorkomt dan dat u achteraf met een groepenverdeling zit waar u niet gelukkig van wordt. We komen regelmatig tegen dat de wasmachine en wasdroger niet tegelijk gebruikt kunnen worden. Als u twee draaien tegelijk wil doen, kan dat behoorlijk vervelend zijn. Of wat dacht u van een waterkoker die enkel gebruikt kan worden als de oven niet aan staat. Dat is ronduit vervelend en eenvoudig te voorkomen.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst Venlo altijd bereikbaar

Bent u op zoek naar een professionele storing elektricien om uw problemen snel en vakkundig op te lossen? Wij zijn u in dat geval uiteraard zeer graag van dienst. Onze aangesloten storing elektricien is te allen tijde bereikbaar. Dat geldt dus 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus ook op zon- en feestdagen. Onze aangesloten ervaren elektriciens beschikken over voldoende vakkennis om uw problemen snel en effectief te kunnen verhelpen.

Stroomstoring zorgt voor veel problemen

Een stroomstoring kan voor veel problemen zorgen. Wanneer u een eigen onderneming hebt, kan een stroomstoring bovendien veel geld kosten. Maar ook voor particulieren kunnen stroomstoringen uiterst vervelend zijn. Zeker wanneer het donker of koud is, is de aanwezigheid van verlichting en verwarming wel zo prettig.

Gelukkig is onze aangesloten storing elektricien te bereiken om dergelijke spoedeisende problemen snel op te lossen. Op die manier hebt u weer snel stroom tot uw beschikking en worden de problemen efficiënt opgelost.

In sommige gevallen valt een probleem niet in korte tijd te verhelpen en blijken er meer problemen aan de orde te zijn. Ook in deze gevallen helpen we u natuurlijk graag. We kunnen bijvoorbeeld een tijdelijke oplossing implementeren en op een later moment terugkomen om een permanente oplossing in te bouwen. Op die manier kunt zo snel mogelijk weer van de stroom gebruikmaken.

Neem contact op met de elektricien

Volton is een landelijk platform voor elektriciens, wij zorgen ervoor dat iedere inwoner van Nederland eenvoudig een elektricien kan vinden. Er is echter in jouw woonplaats nog geen elektricien beschikbaar, maar hier wordt hard voor jou aan gewerkt.

Openingstijden

De elektriciens zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen ze GÉÉN extra tarieven)

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Venray

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 085-7827564.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts