Wilt u verlichting aansluiten?

1. Probleem?

Heeft u een storing, kortsluiting of andere elektraproblemen?

2. Zoek en bel

Zoek op uw woonplaats en vind direct een elektricien in uw regio.

3. Oplossing

Er komt direct een vakman die voor een professionele oplossing zorgt.

Verlichting aansluiten? Doe een beroep op onze elektricien!

Heeft u een uitbouw gerealiseerd? Gaat u uw woning grondig verbouwen? Grote kans dat u hier nieuwe verlichting moet aansluiten. Het is immers wel zo makkelijk dat u in de duisternis ook enig zicht heeft in uw woning. Veel mensen denk dat verlichting aansluiten alleen een kwestie is van wat lampen ophangen. Er komt echter veel meer bij kijken. Om de lampen te laten werken, moet er namelijk eerst elektra aangelegd en aangesloten worden. Anders kunnen de lampen natuurlijk niet van stroom voorzien worden. Verlichting aansluiten is dus geen klus die u binnen een paar minuten geklaard heeft. Lijkt het u niet verstandig zelf verlichting aan te sluiten? Geen probleem. Volton is u namelijk graag van dienst bij verlichting aansluiten!

Is de benodigde elektra reeds aanwezig?

verlichting aansluitenNa een aantal jaar bent u uw plafond- of muurlampen vaak zat. Dit lost u simpelweg op door voor nieuwe armaturen te kiezen. Komt de verlichting weer op dezelfde plek te hangen? Dan zijn de benodigde elektriciteitskabels reeds aanwezig? In dat geval is verlichting aansluiten natuurlijk al een heel stuk makkelijker. Het is dan namelijk alleen nog maar een kwestie van de lampen ophangen. Hiervoor hoeft u niet per se een beroep te doen op onze elektricien. U kunt de elektriciteitsdraden van de lamp namelijk gewoon aansluiten op het bestaande kroonsteentje. Sluit de draden van dezelfde kleur in dat geval altijd wel recht tegenover elkaar aan. Doet u dit niet? Dan ontstaat er kortsluiting en werkt uw lamp niet.

Op de juiste manier verlichting aanleggen

Zijn de elektriciteitsdraden nog niet aanwezig? Dan kunt u behoorlijk druk worden met de verlichting aansluiten. In dat geval moet u namelijk de benodigde kabels aanleggen tussen de lamp en de meterkast. Alleen wanneer deze kabels aanwezig zijn kunt u gebruikmaken van de verlichting. Voordat u begint met het aanleggen van de bekabeling, moet u ook nadenken over het wegwerken ervan. De meeste mensen verwerken elektriciteitsleidingen in hun muur. Wilt u dit ook doen met de nieuwe elektra? Dan moet u eerst sleuven frezen in de muur. Hier plaatst u vervolgens pvc-buizen in. Deze buizen gebruikt u om de kabels van de meterkast naar het lichtpunt te trekken. Hierdoor ziet straks niemand uw elektra nog terug en dat is natuurlijk wel zo netjes.

Veilige aansluiting en werkende verlichting

Schrikt u van de hoeveelheid werk die komt kijken bij verlichting aansluiten? Dan is het niet verstandig hier zelf aan te beginnen. Dit geldt eveneens wanneer u verlichting gaat aansluiten in uw tuin of badkamer. Laat uw verlichting daarom aansluiten door onze elektricien. Voor ons is dit namelijk dagelijkse kost. Hierdoor weten wij precies wat we moeten doen. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres voor wat betreft ledverlichting. Laat u de verlichting door onze professionals aansluiten? Dan garanderen wij u dat alles ook direct werkt. Bovendien bent u er bij ons zeker van dat onze elektricien de verlichting veilig aansluit. Zo is de kans op kortsluiting bijvoorbeeld minimaal wanneer u een beroep op ons doet. Wilt u zo min mogelijk risico lopen? Dan laat u uw verlichting dus aansluiten door Volton!

Kies voor ons:

  • Ook voor spoed
  • 24/7 te bereiken
  • Wij komen direct
  • Overal in Nederland
  • De beste service
  • Elektra experts

Over Volton:

Volton is actief in heel Nederland en helpt u als klant met al uw elektra problemen. Onze elektriciens zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!