Logo volton

Elektricien Vlaardingen - Uw elektro specialist!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Vlaardingen geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Vlaardingen:

Ervaren elektromonteurs

Voor al uw elektraproblemen

Servicegericht en kwaliteit

24/7, ook bij noodgevallen

Hulp inschakelen van een ervaren elektricien in Vlaardingen?

Perry

Favicon

Wie is Perry?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Perry, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Vlaardingen.

elektricien Vlaardingen

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Vlaardingen!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Hulp van de elektricien in Vlaardingen nodig? Bel ons!

Er zijn verschillende situaties waarbij de hulp van onze elektricien in Vlaardingen wenselijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning, waarbij nieuwe elektra aangelegd moet worden. De elektricien in Vlaardingen komt bij u langs om deze en vele andere klussen voor u uit te voeren. Door de ervaring van deze elektricien worden klussen op een snelle en vakkundige wijze voor u uitgevoerd, zodat de kans op complicaties minimaal is. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na het uitvoeren van de elektrawerkzaamheden al te maken krijgt met een stroomstoring of kortsluiting in huis. Voor de uitvoering van welke klussen in huis kunt u de hulp van de elektricien in Vlaardingen goed gebruiken? We komen graag bij u langs!

Elektrawerkzaamheden op de juiste wijze uitvoeren

Werkzaamheden op het gebied van elektra moeten op de juiste wijze worden uitgevoerd, om te voorkomen dat u te maken krijgt met complicaties. U kunt de elektricien in Vlaardingen inschakelen maar veel mensen proberen werkzaamheden zelf uit te voeren, waarbij veel fout kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van nieuwe elektra of het aansluiten van een nieuw stopcontact in huis. Als kabels te dicht bij elkaar in de buurt liggen kan de vrijgekomen warmte niet ontsnappen, waardoor de kabels in het ergste geval zullen versmelten. Dit zal tot een kortsluiting leiden, welke u vanzelfsprekend liever voorkomt.

Ook kan de elektricien in Vlaardingen u helpen bij het onderhouden van de elektra in huis. Door de jaren heen zullen de elektriciteitskabels in huis slijten, waardoor de kans op een kortsluiting toeneemt.

Over Volton

Volton is actief in Vlaardingen en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in VLAARDINGEN:

Hulp bij storingen en kortsluitingen

Elektra bij verbouwing

Storingsdienst

Meterkast installatie

Elektricien nodig? Bel Perry!

Groepenkast vervangen in regio Vlaardingen

Een vervanging van de groepenkast, daar waagt menig handige klusser zich zelfs niet aan. Dat is buitengewoon verstandig te noemen. Er komt immers heel wat kijken bij het vervangen van de groepenkast. Voor veel klussers zou dit misschien nog wel aan te sluiten zijn, maar de groepenindeling opzetten is vaak ook nog wat lastiger dan men denkt en het is echt van groot belang dat de laatste normen op het gebied van de veiligheid met betrekking tot de elektra worden nageleefd. Het is dan ook belangrijk dat de elektricien die de groepenkast komt vervangen, voldoende rekening houdt met de wensen die u aan de groepenkast stelt.

Wensen die in de toekomst kunnen ontstaan

Zo kunt u op dit moment bepaalde wensen hebben, maar is het ook belangrijk dat u nagaat wat uw wensen over enkele jaren kunnen zijn. Wellicht meent u nu voldoende groepen te hebben wanneer dit er vier of vijf zijn, maar hebt u in uw achterhoofd toch nog een plan om bijvoorbeeld een sauna aan te laten leggen. Hiervoor zou dan alvast een extra groep gereserveerd kunnen worden.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting reparatie door elektricien uit Vlaardingen

Het kan zomaar gebeuren dat plotsklaps de elektriciteit uitvalt in uw woning. Dat is uiterst vervelend in een tijd waarin eigenlijk alles en iedereen grotendeels afhankelijk is van de beschikbaarheid van elektriciteit. Vaak duidt dit op een kortsluiting, maar dat valt niet altijd direct met zekerheid vast te stellen. Een stroomstoring kan immers diverse oorzaken hebben.

Zo kan bijvoorbeeld een storing bij de netbeheerder voor stroomuitval in de hele wijk zorgen. Deze problemen zijn te herkennen doordat u in dat geval niet de enige bent die te kampen hebt met een stroomstoring. Wanneer uw buren ook zonder stroom zitten, is de kans groot dat het probleem zich niet bij u bevindt.

Overbelasting of kortsluiting?

Ook kan er sprake zijn van een te hoge belasting van een specifieke groep. Deze problemen zijn te herkennen doordat de stroom in één ruimte, dus op één groep, in huis niet meer werkt, terwijl de overige groepen het nog prima doen. In dit geval kunt u de stop vervangen en overbelasting in de toekomst voorkomen; de stroom zal dan vermoedelijk niet meer uitvallen.

In de resterende gevallen is de kans aanwezig dat er sprake is van kortsluiting. Onze elektriciens helpen u in dit geval graag verder met de problemen.

Elektra aanleggen in Vlaardingen en omstreken

De aanleg van elektra is een klus waar eigenlijk altijd een erkend elektricien voor nodig is. Er komen namelijk veel verschillende aspecten om de hoek kijken bij de aanleg van elektra.

Allereerst is er voldoende kennis van de wet- en regelgeving nodig. Er zijn veel regels vastgelegd door de overheid waaraan elektrische installaties moeten voldoen om veilig geacht te kunnen worden. Zo staan er bijvoorbeeld regels in het Bouwbesluit 2012 waaraan voldaan moet zijn. Daarnaast zijn er nog diverse aanvullende normen, zoals de NEN 1010 norm. Hierin staat precies beschreven waar onze elektriciens zich aan moeten houden en zich dan ook aan zullen houden.

Kennis van theorie en praktijk

Naast kennis van wet- en regelgeving is het echter ook belangrijk dat de elektricien over veel praktijkervaring beschikt. Het aanleggen van elektra volgens de regels is namelijk één stap in het proces; het is ook zeer belangrijk dat de oplossingen die de elektricien aandraagt in de praktijk ook goed blijken te werken. Zo moet de omvang van de groepen niet alleen theoretisch in orde zijn, maar moeten bepaalde apparaten, bijvoorbeeld in de keuken, gewoon tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Onze deskundige elektriciens kunnen daarbij helpen.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst Vlaardingen en omstreken

Onze storing elektricien houdt zich 24 uur per dag en 7 dagen per week bezig met het verhelpen van allerhande storingen die zich kunnen voordoen in en rondom de woning en gerelateerd zijn aan elektra. Eén van die veel voorkomende storingen, is een stroomstoring. Het moge duidelijk zijn dat in onze huidige maatschappij waarin veel draait om het permanent beschikbaar hebben van elektriciteit, een stroomstoring al heel snel spoedeisend kan zijn.

Kortsluiting zorgt vaak voor storing

Een stroomstoring kan diverse oorzaken hebben. Eén van die oorzaken is bijvoorbeeld kortsluiting. Wat precies een kortsluiting veroorzaakt en of dat ook echt de oorzaak van de stroomstoring is, is lang niet altijd even duidelijk. Een kortsluiting kan worden veroorzaakt door een defect in een elektrisch apparaat, maar bijvoorbeeld ook door een defect in de stroomkabels.

Wat die oorzaak ook is; het is in ieder geval zaak dat de kortsluiting en dus de stroomstoring weer zo snel mogelijk verholpen wordt. Om die reden is onze storing elektricien te allen tijde bereikbaar. Dat betekent dus 24 uur per dag en 7 dagen per week. Onze elektriciens staan gedurende die tijd uiteraard voor u klaar en lossen uw problemen graag voor u op.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Schiedam
Rotterdam

Over ons.

Volton zorgt in Vlaardingen voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 010-7640896.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts