Logo volton

Elektricien Vleuten - Uw elektriciteitsspecialist!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Vleuten geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Vleuten:

Persoonlijke aanpak

Storingsdienst

Elektra problemen?

Altijd beschikbaar

Op zoek naar een ervaren elektricien in Vleuten?

Marcia en Arthur

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Arthur werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor ons is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Vleuten.

elektricien Vleuten

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Vleuten!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Hulp nodig bij elektrawerkzaamheden? Bel de elektricien uit Vleuten!

Bent u van plan om binnenkort te starten met het uitvoeren van elektrawerkzaamheden in of rondom uw woning? Hoewel u veel werkzaamheden op het gebied van elektra zelf uit kunt voeren, kiezen veel mensen voor het inschakelen van de hulp van onze elektricien uit Vleuten. De elektricien uit Vleuten heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden, waardoor de kans op complicaties minimaal is. U moet er immers niet aan denken dat u kort na het uitvoeren van elektrawerkzaamheden al met kortsluitingen en stroomstoringen te maken krijgt?

Tip: kijk eens op internet naar instructievideo’s en stappenplannen als u zelf elektrawerkzaamheden uit wilt voeren. Er zijn verschillende websites waarop onder meer beschreven wordt hoe u elektriciteitskabels aan kunt leggen en hoe u een stopcontact in huis monteert.

Installaties, reparaties en onderhoud in huis

De werkzaamheden van de elektricien uit Vleuten zijn in drie hoofdcategorieën onder te verdelen, namelijk: installaties, reparaties en onderhoud. Bij een installatie kunt u denken aan het leggen van elektriciteitskabels of het aansluiten van nieuwe groepen op de meterkast. Eenmaal aangelegd zal de elektra in huis regelmatig onderhouden moeten worden om complicaties tegen te gaan. Laat de elektricien uit Vleuten zeker eens per twee jaar naar de staat van uw elektra kijken. Waar nodig zal de elektricien direct voor passend onderhoud zorgen. Dit kan bijvoorbeeld het vervangen van een versleten elektriciteitskabel zijn, of het uitbreiden van de meterkast om een overbelasting tegen te gaan.

Over Volton

Volton is actief in Vleuten en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in VLEUTEN:

Storingen

Onderhoud van elektra

24/7 bereikbaar

Plaatsen en onderhouden meterkast

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Groepenkast vervangen in Vleuten en omstreken

Bij de vervanging van de groepenkast is het verstandig om een expert te laten komen om de vervanging uit te voeren. Het vervangen is immers niet iets waar een handige doe het zelver weinig moeite mee heeft. Het is al een vak apart om te zorgen dat de groepenkast wordt aangesloten, en dan moet het geheel ook nog eens veilig en betrouwbaar worden aangelegd. Tot slot van rekening moeten de groepen ook logisch en praktisch worden ingedeeld, zodat er geen problemen ontstaan met betrekking tot overbelasting van de groepen.

Aantal groepen in de groepenkast

Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk om goed na te denken over het antwoord op de vraag hoeveel groepen er precies in een woning nodig zijn. Wanneer er teveel groepen worden aangelegd kan dit op zichzelf niet veel kwaad, maar er zijn dan wel onnodig kosten met de aanleg gemoeid. Uiteraard kunt u hierbij de huidige groepindeling als uitgangspunt gebruiken, maar vaak voldoet die groepindeling toch niet helemaal. Bovendien kunnen er in de toekomst wijzigingen in de gezinssituatie optreden waardoor het noodzakelijk is om meer groepen aan te leggen dan nu het geval is. Wanneer daar bij de aanleg van de groepenkast al goed over nagedacht wordt, kan dat wellicht in de toekomst veel geld besparen. Het is daardoor zeer aan te raden om een elektricien met veel praktijkervaring langs te laten komen voor de vervanging van de groepenkast.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting ondervonden in Vleuten?

Vrijwel alle gevallen waarin sprake is van kortsluiting, worden veroorzaakt door een apparaat waarin kortsluiting plaatsvindt. Soms springt de zekering van het apparaat er uit en doet het apparaat het niet maar zal verder de stroom nog gewoon werken. Wanneer dat niet gebeurt (bijvoorbeeld omdat het apparaat geen zekering heeft), zal de aardlekschakelaar de kortsluiting opmerken en de stroom afschakelen. Je zit dan met een stroomuitval, maar er wordt in elk geval voorkomen dat het huis afbrandt.

Wat te doen bij kortsluiting?

Wanneer er sprake is van kortsluiting, is het allereerst zaak om te proberen te achterhalen wat de oorzaak van de stroomstoring kan zijn. Als je net wil gaan strijken en de stroom uitvalt bij het inschakelen van de strijkbout, dan is de kans groot dat de strijkbout defect is en kortsluiting veroorzaakt. Wanneer je lekker televisie wil kijken en bij het aanzetten van de televisie valt ineens ook het licht uit, kun je er van uitgaan dat de televisie defect is. Je kunt in die gevallen het beste het apparaat vervangen of laten repareren.

Als de oorzaak van de kortsluiting lastiger te achterhalen lijkt te zijn, is het aan te raden om een elektricien langs te laten komen. Hij zal de kortsluiting snel op kunnen sporen en op kunnen lossen.

Elektra aanleggen door elektricien uit Vleuten

Tegenwoordig is elektra in vrijwel elke woning onmisbaar. Er worden veel apparaten in huis gebruikt die vrijwel allemaal niet zonder elektra kunnen werken. Dat merken we al wanneer de stroom uitvalt. Doordat de apparaten dan niet meer functioneren, zitten we meteen met de handen in het haar. Het huiselijke leven is eigenlijk onmiddellijk ontregeld. Maar kun je daar niet iets tegen doen?

Probeer storingen te voorkomen: schakel een elektricien in

Uiteraard kun je daar wel het een en ander tegen proberen te doen. Zo helpt het al heel veel als er een erkend elektricien wordt ingeschakeld om de elektra aan te leggen. Het aanleggen van elektra is een klus waar veel bij mis kan gaan. Zo moeten er tal van regels en wetten worden opgevolgd om alles netjes en volgens de regels aan te leggen. Het is soms verleidelijk om die regels niet altijd geheel in acht te nemen. Je hebt nog wat oude spullen liggen die je volgens jou wellicht nog prima kunt gebruiken, terwijl die volgens de regels niet meer gebruikt zouden mogen worden. Het is daarom goed om een elektricien in te schakelen voor de aanleg van elektra.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst voor storingen rondom Vleuten

Een stroomstoring kan om tal van redenen ontstaan. Helaas is het lang niet altijd duidelijk aanwijsbaar wat de oorzaak van de stroomstoring is. Zeker een onervaren persoon kan moeite hebben met het achterhalen van de bron van de stroomstoring. Dat is niet vreemd, aangezien een klusser normaliter veel tijd heeft om zijn klus voor te bereiden en informatie en advies in te winnen. Bij een stroomstoring is dat vaak niet het geval. Bij een stroomstoring is het immers van groot belang dat de stroomkring weer wordt hersteld en is er dus een forse tijdsdruk aanwezig. Bovendien beschikken onze ervaren elektriciens over tal van gereedschappen en hulpmiddelen om de oorzaak van een stroomstoring zo snel mogelijk op te kunnen sporen. Hierdoor kunnen we doeltreffend de problemen aanpakken en snel nadenken over een passende oplossing.

De storingsdienst elektricien staat voor u klaar

Het is daarom goed om te weten dat er in geval van problemen altijd een storingsdienst elektricien klaarstaat om uw problemen aan te pakken. Onze elektriciens proberen het euvel direct te verhelpen, maar zullen in ieder geval ons best doen om u weer snel zorgeloos van de elektrische apparaten te kunnen laten genieten.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Maarssen
Utrecht
De Meern

Over ons.

Volton zorgt in Vleuten voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 030-7820562.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts