Logo volton

Elektricien Voorburg - Voor al uw elektra!

Onze aangesloten elektriciens lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De aangesloten elektriciens van Volton uit Voorburg geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Voorburg:

De juiste vakkennis

Storingen en kortsluitingen

Veiligheid voorop

Altijd bereikbaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in Voorburg?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, vind bij ons dé specialist voor al uw elektra werkzaamheden. Onze aangesloten elektriciens beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw elektra opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij de elektriciens kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is onze elektriciens te veel! De elektricien in Voorburg staat klaar om u te helpen.

elektricien Voorburg

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Onze aangesloten elektriciens zorgen ervoor dat ze snel ter plekke zijn zodat ze zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektra problemen. U kunt de elektriciens dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien is u graag van dienst in de omgeving van Voorburg!

Wat vinden klanten van onze aangesloten elektriciens?

Beoordelingen door

76% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Overtuigd? Bel de elektricien voor een afspraak!

Hulp bij een verbouwing van de elektricien uit Voorburg

Onze aangesloten elektricien uit Voorburg is van alle markten thuis! Zo kan de elektricien uit Voorburg u helpen bij het onderhouden van bestaande elektra in huis, kan de elektricien nieuwe elektra voor u aanleggen en kunnen we u helpen bij het oplossen van een kortsluiting of stroomstoring. Bij een verbouwing van uw woning kunt u bijna niet om elektrawerkzaamheden heen, waardoor de hulp van onze aangesloten elektricien wellicht wenselijk is. U kunt besluiten om een deel van de elektrawerkzaamheden zelf uit te voeren bij een verbouwing, maar dit brengt de nodige risico’s met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan een kortsluiting of stroomstoring, kort na de oplevering van de verbouwing. Om dit te voorkomen staat de elektricien uit Voorburg voor u klaar!

Elektrawerkzaamheden bij een verbouwing

Bij een verbouwing van uw woning zult u de elektriciteitskabels in huis willen verleggen of verlengen. Daarbij wilt u wellicht nieuwe aansluitpunten voor de verlichting en stopcontacten laten plaatsen, zodat u op andere plekken lampen op kunt hangen. Zeker het verleggen en verlengen van elektriciteitskabels dient heel nauwkeurig uitgevoerd te worden. Leg kabels bijvoorbeeld nooit te dicht bij elkaar in de buurt, zorg dat de ondergrond schoon is, enzovoorts. Mocht dit niet zo zijn, dan zouden de elektriciteitskabels kunnen beschadigen of zelfs met elkaar versmelten.

Ook moet de meterkast in uw woning worden uitgebreid, als u bij een verbouwing besluit om een grootstroomverbruiker in huis te nemen. Denk aan een elektrisch kooktoestel, een jacuzzi, enzovoorts. Mocht u de meterkast niet uitbreiden, dan kan dat betekenen dat de meterkast overbelast raakt na de verbouwing.

Over Volton

Volton is actief in Voorburg en helpt u als klant om een elektricien te vinden. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in VOORBURG:

Elektra aanleggen

Groepen uitbreiden

Dag en nacht bereikbaar

Detecteren van storingen

Over Volton:

Volton is actief in Voorburg en helpt u als klant om een elektricien te vinden. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

Groepenkast vervangen in Voorburg

Het vervangen van de groepenkast is een klus die slechts eens in de zoveel tijd uitgevoerd hoeft te worden. Een groepenkast kan immers vele decennia meegaan. Er zijn gevallen op te noemen waarbij vervanging van de groepenkast gewenst is. Onze aangesloten elektriciens geeft hieronder enkele gevallen weer waarin vervanging van die groepenkast zeker geen overbodige luxe is.

Waarom de groepenkast vervangen?

Allereerst kan men een uitbreiding van de groepenkast wensen, terwijl de groepenkast geen uitbreiding meer aan kan. Soms is de ruimte waar de groepenkast zich bevindt gewoon te klein of is de groepenkast te klein uitgevoerd. Soms is het dan goedkoper of verstandiger om de groepenkast in zijn geheel te vervangen.

Een andere reden voor vervanging van de groepenkast kan zijn dat de moderne eisen sterk verwijderd komen te staan van de huidige groepenkast. De groepenkast is dan simpelweg niet veilig genoeg meer. De groepenkast heeft een zeer belangrijke functie in het verspreiden van gas, water en elektra door de woning; reden temeer om te zorgen dat de groepenkast echt veilig is. De veiligheidsnormen zijn de afgelopen decennia steeds strenger geworden om de woningen veiliger te maken. Daarom kan vervanging van de groepenkast soms noodzaak zijn.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting gerepareerd door elektricien uit Voorburg

Iedereen zal het fenomeen kortsluiting ongetwijfeld wel kennen. Je wil net gaan strijken met die strijkbout die het verrassend genoeg al jaren prima doet, zet een leuk muziekje op, klapt de strijkplank uit, doet de stekker van de strijkbout in het stopcontact en… je muziek stopt ermee. Stroomuitval. Waarschijnlijk veroorzaakt door, in dit geval, de strijkbout die het toch niet zo goed lijkt te doen als je gedacht had. Wat nu?

Lastig te achterhalen oorzaken

In dit geval is het vrij duidelijk dat de strijkbout de boosdoener was. Soms is het echter een stuk minder voor de hand liggend te noemen. Een stroomstoring kan immers tal van oorzaken hebben en ook – althans voor je gevoel – spontaan optreden.

Wanneer zoals in dit geval een apparaat duidelijk de boosdoener lijkt te zijn, doe je er goed aan om het apparaat te vervangen of te repareren. Ga nooit weer aan de slag met hetzelfde apparaat; de kans is immers groot dat je opnieuw te maken krijgt met diezelfde kortsluiting.

Is de oorzaak niet zo duidelijk te achterhalen? Schakel dan een ervaren elektricien in om te zorgen dat de oorzaak zo snel mogelijk gevonden wordt en het probleem doeltreffend wordt verholpen.

Elektra aanleggen in hartje Voorburg

Wanneer u overweegt om elektra aan te leggen, is het van groot belang dat hier een erkend installateur bij komt kijken. Dat is al helemaal het geval wanneer de elektra geheel vanaf nul moet worden opgebouwd. Kennis van zaken is daarbij onontbeerlijk om tot een goed einde te kunnen komen. Dat is juist zo belangrijk omdat er bij het aanleggen van elektra van alles mis kan gaan. Omdat de leidingen waarin de elektra kabels liggen steeds verder en steeds beter moeten worden weggewerkt, betekent dit dat men er na installatie niet goed meer bij komt. Daarom is het belangrijk dat de aanleg zelf al goed wordt uitgevoerd.

Denk ook over de indeling van de groepen goed na

Wat ook belangrijk is, is de indeling van de groepen. Door de belasting goed over de groepen te verdelen, kan er een optimaal aantal groepen worden aangelegd. Wanneer er teveel groepen worden aangelegd, kan dit onnodige kosten met zich mee brengen. Wanneer er daarentegen te weinig groepen worden aangelegd, kunnen de groepen snel overbelast raken waardoor de stroom regelmatig kan uitvallen. Bovendien dienen de indelingen van groepen ook praktisch efficiënt te zijn, zodat de aanleg van de elektra niet onnodig complex wordt.

Al met al is een echte vakelektricien dus zeker onmisbaar.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst in regio Voorburg

Vaak voelen mensen zich bezwaard bij het inschakelen van een storingsdienst elektricien. Ze gaan er vanuit dat de elektricien in het weekend lekker aan het uitrusten is, doordeweeks ’s avonds met het gezin lekker op de bank televisie kijkt en tijdens de feestdagen met de familie aan het diner zit. Ze voelen zich te bezwaard om de elektricien vervolgens met hun probleem op te zadelen.

Wanneer storingsdienst in te schakelen?

Het is dan ook zeer lastig om in te schatten of er sprake is van een spoedeisend probleem. Daarvan is echter al sprake wanneer uw dagelijkse bezigheden ernstig onder de storing te lijden hebben. Hebt u last van een stroomstoring? Dan zal dit vrijwel altijd spoedeisend genoeg zijn. Wil u een extra stopcontact op de kinderkamer of hebt u altijd al een extra groep voor de wasmachine willen hebben? Het moge duidelijk zijn dat dit wel tot de volgende werkdag kan wachten.

Aarzel daarom niet te lang en schakel een elektricien in wanneer u meent dat er sprake is van een spoedgeval. U bent tenslotte de persoon die hierover het beste kan oordelen. Uiteraard kunnen onze aangesloten elektriciens u snel genoeg vertellen of er wel of niet sprake is van een spoedeisend geval. Onze aangesloten elektriciens staan gewoon 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw problemen op te lossen.

Neem contact op met de elektricien

Volton is een landelijk platform voor elektriciens, wij zorgen ervoor dat iedere inwoner van Nederland eenvoudig een elektricien kan vinden. Er is echter in jouw woonplaats nog geen elektricien beschikbaar, maar hier wordt hard voor jou aan gewerkt.

Openingstijden

De elektriciens zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen ze GÉÉN extra tarieven)

Werkgebied

U kunt bij ons ook terecht in: Rijswijk, Delft, Nootdorp, Wassenaar, Pijnacker, Zoetermeer, Leidschendam & Den Haag

Over ons.

Volton is een landelijk platform waarbij aangesloten elektriciens beschikbaar zijn voor allerlei elektra klussen. Onze aangesloten elektriciens zorgen in heel Nederland voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt hen bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u ze ook bereiken bij spoed. De spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. De elektriciens komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de elektricien bij u in de buurt via 070-7820464.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts