Logo volton

Elektricien Voorschoten - Wij staan 24/7 paraat!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Voorschoten geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Voorschoten:

Elektra werkzaamheden

Alles rondom meterkasten

Bedrading en stopcontacten installeren

Snel en vakkundig

Op zoek naar een ervaren elektricien in Voorschoten?

Ron

Favicon

Wie is Ron?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Ron, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Al meer dan 15 jaar zijn wij uw elektrotechnisch installatiespecialist. Samen met mijn team zorgen wij ervoor dat de elektra correct wordt aangelegd. Dit kan namelijk gevaarlijk zijn om dit zelf te doen. Mijn team bestaat uit ervaren vakmannen en geen installatieklus is te complex voor ons.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Voorschoten.

elektricien Voorschoten

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Voorschoten!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Elektricien uit Voorschoten: hulp bij elektrawerkzaamheden in huis!

Voor het uitvoeren van verschillende elektrawerkzaamheden in en rondom uw woning bent u bij onze elektricien uit Voorschoten aan het juiste adres. De elektricien uit Voorschoten helpt dagelijks tientallen woningbezitters met het aanleggen van nieuwe elektriciteitskabels, het aansluiten van verlichting en het uitbreiden van de meterkast met extra groepen. Door dergelijke werkzaamheden op het gebied van elektra door de elektricien uit Voorschoten uit te laten voeren bent u verzekerd van een professioneel en vakkundig resultaat. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na het uitvoeren van deze werkzaamheden al met complicaties als kortsluitingen en stroomstoringen te maken krijgt!

Mocht u wel zelf elektrawerkzaamheden uit willen voeren, dan geeft de elektricien uit Voorschoten u graag passend advies. Waar moet u op letten? Welke stappen kunnen fout gaan? Enzovoorts.

 

Onderhoud aan elektra in huis uitvoeren

Het is sterk aan te raden om de hulp van de elektricien uit Voorschoten zeker eens per twee jaar in te schakelen voor het uitvoeren van onderhoud. Bij het onderhouden van de elektra loopt onze specialist de elektra na op beginnende slijtage of defecten. Waar nodig zal de elektricien uit Voorschoten direct voor een passende oplossing zorgen. Zo minimaliseert u de kans op vervelende complicaties. Door de jaren heen kunnen elektriciteitskabels slijten, waardoor de binnenzijde van een elektriciteitskabel bloot komt te liggen. Op het moment dat de binnenzijde van de ene elektriciteitskabel in contact komt met de binnenzijde van een andere kabel zorgt dit voor een kortsluiting en bijbehorende stroomstoring.

Over Volton

Volton is actief in Voorschoten en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in VOORSCHOTEN:

Hulp bij storingen

Detecteren van kortsluiting

24 uurs spoedservice

Elektrotechnische installaties onderhouden en aanpassen

Elektricien nodig? Bel Ron!

Groepenkast vervangen door elektricien Voorschoten

Een vervanging van de groepenkast is een klus waarbij heel wat om de hoek komt kijken. De eerste vraag die gesteld moet worden, gaat over de omvang van de groepenkast. Hoeveel groepen zijn er eigenlijk nodig in de woning? U kunt uiteraard naar uw huidige situatie kijken, maar het is verstandig om ook rekening te houden met eventuele ongemakken of gebreken in de huidige opstelling. Soms hebben bewoners last van overbelasting van een van de groepen. Dit uit zich doordat bepaalde apparaten niet tegelijk ingeschakeld kunnen worden. De stroom zal dan uitvallen. Dat is uiteraard uiterst vervelend en komt door een gebrekkige groepenindeling. Door goed na te denken over de indeling in de nieuwe groepenkast, kan men voorkomen dat deze overbelasting opnieuw plaats kan vinden.

Rekening houden met de toekomst voorkomt zorgen achteraf

Ook is het goed om rekening te houden met wensen die in de toekomst kunnen ontstaan. Misschien hebt u een kinderwens; de kans is dan groot dat er over een poosje een kinderkamer aangelegd moet worden waarin ook stopcontacten moeten zitten, waar licht moet zijn en waar een computer aangesloten moet worden. Het is dan verstandig om bij de aanleg van de groepenkast al met deze zaken rekening te houden zodat de kosten in een later stadium beter uit zullen vallen.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting repareren in Voorschoten

Kortsluiting is een uiterst vervelend fenomeen. Voor veel bewoners zal dit dan ook een bron van grote ergernis vormen. Dat is uiteraard goed te begrijpen. We zijn tegenwoordig grotendeels afhankelijk geworden van elektriciteit. Vrijwel alles wat we dagelijks doen, heeft direct of indirect te maken met elektriciteit. Zonder elektriciteit zal ons leven dan ook ernstig verstoord worden. Daarnaast kan kortsluiting ook nog eens voor gevaar zorgen. Er bestaat onder meer kans op brand en elektrocutie. Reden temeer om een kortsluiting serieus te nemen en er dan ook goed door een expert op dit gebied naar te laten kijken.

Brand voorkomen door preventieve maatregelen

Om brand te voorkomen, is het zaak dat er een aardlekschakelaar in de woning aanwezig is. Gelukkig zijn deze verplicht sinds 1975, maar het kan dus voorkomen dat in oude woningen geen aardlekschakelaar aanwezig is. Informeer in dat geval bij onze elektricien naar de mogelijkheden om deze alsnog te laten plaatsen. Een aardlekschakelaar is relatief goedkoop en kan een boel problemen voorkomen.

Een stroomstoring is niet altijd het gevolg van een kortsluiting. Soms kunt u hier zelf al uitsluitsel over geven, maar in andere gevallen is het raadzaam om een elektricien in te schakelen. Laat bij twijfel daarom altijd een elektricien langs komen.

Elektra aanleggen in Voorschoten door expert

De aanleg van elektra is typisch een klus waar heel veel kennis voor nodig is. Er zijn veel handige klussers die hier echter hun hand niet voor omdraaien. Dat kan toch behoorlijk link zijn, met name bij de meer complexe projecten waar een klusser vaak wat minder ervaring mee heeft.

Plan van aanpak onmisbaar bij aanleg van elektra

Bij het aanleggen van nieuwe elektra is het daarom van groot belang dat er een plan van aanpak aanwezig is. Het is belangrijk te weten wat precies het doel is en hoe dit doel bereikt kan worden. Vaak zijn er immers meerdere mogelijkheden om bij een bepaald eindpunt terecht te komen.

Neem bijvoorbeeld de indeling van de groepenkast. Een te groot aantal groepen zal het project onnodig duur maken. Een te klein aantal groepen zal al snel voor overbelasting van de groepen zorgen, met stroomuitval tot gevolg. Maar ook wanneer er het juiste aantal groepen is aangelegd, kan het zijn dat de groepen niet juist zijn ingedeeld en daardoor ook niet prettig werken.

Kortom: er is praktijkervaring nodig bij het aanleggen van elektra. Onze elektriciens beschikken over de juiste papieren en hebben stuk voor stuk een flinke dosis werkervaring.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst nodig in Voorschoten?

Als u last hebt van een storing dan is het uiteraard sterk aan te bevelen om de storingsdienst in te schakelen. Onze elektriciens bij de storingsdienst kunnen uw probleem spoedig verhelpen. Uiteraard zijn onze storingsdienst elektriciens niet alleen tijdens de reguliere werktijden bereikbaar, maar kunt u ze ook buiten die reguliere tijden bereiken met uw problemen. Zelfs als u in het weekend of tijdens feestdagen met een storing te kampen hebt, staan onze elektriciens voor u klaar.

Waarvoor kan ik de storingsdienst langs laten komen?

Niet iedereen heeft precies duidelijk op zijn netvlies wanneer het inschakelen van de storingsdienst gewenst is. In het algemeen kunnen we daar niet veel meer over zeggen dan dat het echt afhangt van de omstandigheden van het geval. U kunt zelf het beste bepalen of er sprake is van een storing of dat het euvel morgen ook nog wel verholpen kan worden. Een gewenste uitbreiding van de groepenkast kan meestal de volgende werkdag wel opgepakt worden, terwijl een stroomstoring op vrijdagmiddag doorgaans niet pas maandag of nog later opgelost kan worden. Uiteraard kunnen we altijd met u meedenken over de snelheid waarmee de problemen opgelost dienen te worden. Schroom echter niet om onze storingsdienst elektricien in te schakelen!

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Leiden
Wassenaar
Leidschendam

Over ons.

Volton zorgt in Voorschoten voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 071-7820548.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts