Logo volton

Elektricien Wassenaar - Wij zijn u graag van dienst!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Wassenaar geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Wassenaar:

Uiteenlopende elektra klussen

Elektra aanleg

Uitstekende service

Altijd een snelle oplossing

Op zoek naar een ervaren elektricien in Wassenaar?

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Wassenaar.

elektricien Wassenaar

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Wassenaar!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Uw woning verbouwen met hulp van de elektricien in Wassenaar

Bij een verbouwing van uw woning dient u met tal van verschillende aspecten rekening te houden. Hoe zorgt u ervoor dat alle klussen op de juiste manier voor u worden uitgevoerd? Voor het uitvoeren van de elektrawerkzaamheden bent u bij onze elektricien in Wassenaar aan het juiste adres. De elektricien uit Wassenaar heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van elektra, waardoor u verzekerd bent van een vakkundige uitvoering van uw klussen. Werkzaamheden die de ervaren elektricien uit Wassenaar uitvoert zijn onder meer het aanleggen van nieuwe elektriciteitskabels, het installeren van nieuwe aansluitpunten voor uw verlichting, het vergroten van het aantal stopcontacten, enzovoorts.

Tip: wilt u weten of bepaalde plannen haalbaar zijn tijdens uw verbouwing? Onze elektricien voorziet u graag van passend advies. Door de ervaring die de elektricien heeft, kan de elektricien een goed beeld geven van de mogelijkheden die u heeft.

Ook hulp na een verbouwing

Wanneer de verbouwing van uw woning opgeleverd is, kunt u op de hulp van onze elektricien uit Wassenaar blijven rekenen. Zo komt de elektricien graag eens per twee jaar bij u langs om onderhoud uit te voeren aan het elektriciteitsnetwerk in uw woning. Door de elektra regelmatig te laten onderhouden, is de kans op een complicatie minimaal. Bij complicaties kunt u denken aan een kortsluiting, een stroomstoring, enzovoorts. U moet er toch niet aan denken, dat u op een koude, donkere herfst- of winteravond zonder stroom komt te zitten?

Over Volton

Volton is actief in Wassenaar en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in WASSENAAR:

Hulpverlening bij kortsluiting

Aanleggen van stopcontacten

24/7 bereikbaar

Groepenkast aanpassen

Over Volton:

Volton is actief in Wassenaar en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staan de elektriciens van Volton voor u paraat!

In regio Wassenaar de groepenkast vervangen

Sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw is de aanwezigheid van een correct functionerende aardlekschakelaar in elke woning een harde eis. Het kan echter zijn dat uw woning nog niet een dergelijke aardlekschakelaar bevat. Dit is vaak het geval bij oudere woningen waarvan de groepenkast is aangelegd voordat deze eis in werking trad. Het is dan lang niet altijd noodzaak om de groepenkast te vervangen. Vaak kan een aardlekschakelaar gewoon worden bijgeplaatst zodat de groepenkast weer aan de moderne eisen voldoet.

Sterk verouderd? Vervang groepenkast

Dat is echter lang niet altijd het geval. In sommige gevallen is de groepenkast in zijn geheel sterk verouderd. Er mist dan wellicht een aardlekschakelaar, maar er missen waarschijnlijk nog tal van andere zaken die tegenwoordig verplicht zijn en de veiligheid sterk verhogen. Het is dan een mogelijkheid om de groepenkast volledig te reviseren en te laten voldoen aan de modernste eisen, maar doorgaans is het meer de moeite waard om de groepenkast integraal te vervangen. U weet dan zeker dat alles goed is aangesloten en dat de laatste veiligheidsnormen goed zijn nageleefd. Zo wordt de veiligheid van de woning fors verhoogd en weet u zeker dat u weer ongestoord van de woning kunt genieten.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Elektricien verhelpt kortsluiting in Wassenaar

De meeste gevallen van kortsluiting worden veroorzaakt door een defect apparaat. Gelukkig hebben steeds meer apparaten zelf een beveiliging tegen kortsluiting. De zekering zal er dan uit springen, het apparaat in kwestie valt uit en moet gerepareerd worden, maar de rest van de woning heeft nog gewoon stroom. Je hebt dan dus geen algehele stroomuitval en het is tenminste duidelijk waar het probleem door wordt veroorzaakt.

Aardlekschakelaar heeft beschermende functie

Wanneer apparaten zelf geen beveiliging hebben, ben je aangewezen op de beveiliging van de aardlekschakelaar. Als die er tenminste is en goed functioneert. Tot midden jaren zeventig van de vorige eeuw waren aardlekschakelaars namelijk niet verplicht. In veel oude woningen zijn ze dan ook niet terug te vinden. Daar valt echter wat aan te doen. Een ervaren elektricien kan in een verouderde meterkast toch nog een aardlekschakelaar plaatsen. Ook kan hij de bestaande aardlekschakelaar testen en indien deze niet blijkt te werken, een vervangend exemplaar monteren. Uiteraard kunt u ook zelf de aardlekschakelaar testen. Druk hiervoor op de testknop die op de schakelaar te vinden is. Let wel op dat hierbij de stroom in huis uitvalt; doe dit dus niet als je bijvoorbeeld net een document aan het typen bent op de computer.

Elektra aanleggen rondom Wassenaar

Tegenwoordig lijkt elektra onze levens te beheersen. Waar we ook zijn, overal hebben we elektra om ons heen. In de woningen is dat niet minder het geval. We hebben licht, we koken elektrisch, de CV-ketel heeft elektra nodig, en ga zo maar door. Bij een verbouwing is de kans dan ook groot dat er iets moet gebeuren aan de elektra van uw woning. Het is van groot belang dat die elektra op een hoogwaardige manier wordt aangelegd. U wil niet alleen dat alles er mooi uit ziet, maar ook dat de elektra voorlopig nog goed blijft werken zonder storingen. Dat is niet altijd vanzelfsprekend. Wanneer er door een ondeskundige elektricien wordt gewerkt aan de elektra, kan dit vervelende gevolgen hebben. Vooral zaken als de aanleg van een groepenkast of het plaatsen van uitbreidingen daarvan, zijn erg ingewikkeld en kunnen al snel tot problemen leiden.

Volg alle veiligheidsnormen goed op

Bovendien is het van groot belang dat alle relevante veiligheidsnormen op een juiste manier worden nageleefd. Alleen op deze manier weet u zeker dat alle elektra op een juiste wijze is aangelegd en u zich over de veiligheid in en rondom de woning geen zorgen hoeft te maken.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst rondom Wassenaar

Logischerwijs zit helemaal niemand te wachten op een stroomstoring. Helaas komt het toch regelmatig voor dat een woning zonder stroom komt te zitten. Stroomstoringen kunnen immers zoveel oorzaken hebben, dat ze lang niet altijd goed te voorkomen zijn.

Soms kunt u een stroomstoring wel gewoon zelf verhelpen. Dit kan het geval zijn wanneer er bijvoorbeeld een stop is gesprongen. Er is dan vrijwel altijd sprake van overbelasting. Draai er een nieuwe stop in en schakel minder apparaten tegelijkertijd in; grote kans dat het probleem nu verholpen is.

Complexe oorzaken van simpele problemen

De oorzaak van de stroomstoring kan echter ook vele malen complexer zijn. Zo kan er ook sprake zijn van aantasting van de isolatielaag van de elektriciteitsdraden die door de muren in de woning lopen. Deze storingen zijn veel lastiger te vinden en bovendien ook enorm lastig te verhelpen. Het is daarom ten zeerste aan te raden om in deze gevallen een erkend elektricien in te schakelen. De elektricien kan ervoor zorgen dat de storing snel gevonden wordt en is bovendien in staat om met zo min mogelijk schade door hak- en breekwerk het probleem te verhelpen. De kans is hierdoor het grootst dat u weer snel gebruik kunt maken van de elektrische apparaten in uw woning.

Werkgebied

Over ons.

Volton zorgt in Wassenaar voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 070-7820464.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts