Wanneer u gevraagd wordt om na te denken over wat een elektricien precies doet, heeft u dan enig idee wat u daar op zou kunnen antwoorden? Vaak blijkt dat men uiteraard wel weet dat een elektricien iets met elektriciteit doet, maar een groot deel van de werkzaamheden van een elektricien blijkt onderbelicht te zijn. Tijd om op een rijtje te zetten waar u allemaal voor bij een elektricien terecht kunt!

Aanleggen van elektra

Uiteraard kan een elektricien de elektra voor u aanleggen. Een elektricien werkt volgens de laatste wet- en regelgeving en hanteert daarbij uiteraard de geldende normen. Zodoende weet u zeker dat alles veilig en correct wordt aangelegd. Dat is wel zo prettig met elektriciteit. De gevaren kunnen immers groot zijn!

Nieuwe groepenkast aanleggen

Het kan om bepaalde redenen voorkomen dat u liever een nieuwe groepenkast aan laat leggen. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer u grote elektrische apparaten wil aanschaffen, zoals een sauna of een jacuzzi. Ook wanneer u een extra kamer wil inrichten of de huidige groepenkast simpelweg sterk verouderd is, kan een renovatie van de groepenkast een goede optie zijn.

Onderhoud van elektrische installaties

Elektrische installaties zijn erg kwetsbaar. Er kan van alles aan kapot. Daarom is het zaak de elektrische installaties goed te laten onderhouden. Een elektricien kan het benodigde onderhoud aanvoeren aan deze installaties en hij kan u waar nodig voorzien van advies met betrekking tot de uit te voeren werkzaamheden. Denkt u bijvoorbeeld aan het onderhoud van de groepenkast, het uitvoeren van inspecties of het plaatsen van een aardlekschakelaar als deze nog niet aanwezig blijkt te zijn.

Hulp bij een stroomstoring

Een stroomstoring kan om tal van redenen plaatsvinden. Bijvoorbeeld omdat er een storing in de wijkcentrale is, maar bijvoorbeeld ook omdat er in huis iets niet goed is aangesloten. Een elektricien kan de problemen verhelpen.

Schakel ons direct in.