Logo volton

Elektricien Weesp - Uw expert op het gebied van elektra!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Weesp geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Weesp:

Ervaren elektromonteurs

Stoppenkast werkzaamheden

Allround elektriciens

Hulp bij nood

Heeft u de hulp nodig van een ervaren elektricien in Weesp?

Marcia en Stephan

Favicon

Wie zijn Marcia en Stephan?

Elektricien nodig? Dan kunt u ons bellen. Wij zijn Marcia en Stephan, aangenaam kennis te maken. Heeft u een probleem met uw elektriciteit? Dan helpen wij u graag. Marcia staat u telefonisch te woord en Stephan werkt als elektrotechnisch installatiespecialist. Voor ons is vrijwel elke dag anders. Hierdoor blijft het werk afwisselend en verveeld het nooit. We werken elke dag met plezier voor onze klant. Het contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we overleggen veel met de klanten waardoor ze niet voor verassingen komen te staan.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Weesp.

elektricien Weesp

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Weesp!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

De elektricien uit Weesp: wij helpen bij de aanleg van elektra!

Regelmatig helpt de elektricien uit Weesp mensen bij de aanleg van elektra in en rondom hun woning. Mensen willen immers niet alleen elektriciteit in hun woning kunnen gebruiken, maar ook in een tuinhuis of een losstaande garage. Volgende onze elektricien uit Weesp is het erg belangrijk dat elektra op de juiste wijze aangelegd wordt. Als elektra niet goed aangelegd wordt kan dit resulteren in vervelende kortsluitingen. Het rubberen omhulsel van de elektriciteitskabels zal hierbij namelijk beschadigen, waardoor de binnenzijde van de kabels bloot komt te liggen. Als de binnenzijde van twee elektriciteitskabels met elkaar in contact komen zorgt dit voor een grote hoeveelheid stroom, waardoor de stoppen in de meterkast direct zullen springen. Door de elektricien uit Weesp in te schakelen voor de aanleg van elektra voorkomt u dergelijke situaties.

Meer dan alleen hulp bij aanleg van elektra

De elektricien uit Weesp helpt u echter niet alleen bij het aanleggen van elektra in en rondom uw woning. Zo kan de elektricien u bijvoorbeeld ook helpen bij het aansluiten van nieuwe lichtaansluitpunten en stopcontacten. Hoewel u ook op internet informatie vindt over het aansluiten van deze elementen blijft het verstandig om hier de hulp van de elektricien uit Weesp voor in te schakelen. Op die manier bent u verzekerd van een snelle en vakkundige oplossing!

Wilt u geen elektra laten aanleggen, maar heeft u wel hulp nodig bij andere elektra werkzaamheden in en rondom uw woning? Ook voor die werkzaamheden kunt u op de hulp van onze elektriciens rekenen.

Over Volton

Volton is actief in Weesp en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in WEESP:

Storingen

Aanleg elektra

24 uurs service

Groepen uitbreiden

Elektricien nodig? Bel Marcia en Stephan!

Groepenkast vervangen rondom Weesp

Elektriciens wordt regelmatig de vraag gesteld waarom een groepenkast vervangen zou moeten worden. Dat is natuurlijk de verkeerde kant op gedacht. Vaak is er sprake van een situatie waardoor een vervanging van de groepenkast aan te raden of op z’n minst wenselijk is. Vaak komt dat eerst, en is er niet al eerst een wens om de groepenkast te vervangen waarna dan vervolgens nog eens de redenen opgezocht moeten worden. Toch zullen we hieronder een reden noemen om de groepenkast te laten vervangen.

Voortdurend veranderende normen

Het is belangrijk om de groepenkast aan de modernste veiligheidsnormen te laten voldoen. Alleen op die manier kan worden voorkomen dat er problemen ontstaan die bij het navolgen van de meest recente wet- en regelgeving niet zouden zijn voorgekomen.

Sterk verouderde groepenkasten voldoen vaak niet aan de eisen die tegenwoordig aan de groepenkasten worden gesteld. Ze zijn daardoor feitelijk minder veilig dan de moderne groepenkasten die tegenwoordig worden aangelegd. Het is daardoor van belang dat sterk verouderde groepenkasten worden vervangen door moderne exemplaren.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Last van een plotselinge kortsluiting in Weesp?

Helaas is het lang niet altijd mogelijk om met grote stelligheid te kunnen beweren waardoor een kortsluiting is ontstaan. Dat komt doordat een kortsluiting tal van oorzaken kan hebben, waardoor er in het algemeen weinig over te zeggen valt. Daardoor wordt over het algemeen aangeraden om een ervaren elektricien met kennis van zaken naar de kortsluiting te laten kijken, zodat het probleem vakkundig gerepareerd kan worden.

Kan ik zelf de oorzaak van een stroomstoring achterhalen?

Een stroomstoring wordt niet altijd veroorzaakt door kortsluiting. Als de stroom vrijwel direct na het activeren van een apparaat al uitvalt, is het zeer waarschijnlijk dat een kortsluiting hiervan de oorzaak is. Wanneer dit echter pas na enkele minuten gebeurt of de stroom valt enkel in één ruimte uit (en dus niet overal in huis), dan ligt de oorzaak veel eerder in de hoek van de overbelasting. In dit laatste geval is het verstandig om minder apparaten gelijktijdig in te schakelen of de groepen te laten uitbreiden door een elektricien. In de andere gevallen is het ook aan te raden om een elektricien de kortsluiting te laten verhelpen.

Elektra aanleggen in Weesp

Tegenwoordig zijn we steeds vaker dat een elektricien wordt gevraagd om elektra te installeren. Dat is uiteraard zijn vak, maar het was langere tijd een trend om dit zelf te doen. Toch ging dat lang niet altijd goed. Dankzij de moderne beveiligingen zijn de risico’s veel kleiner dan vroeger. Kortsluiting wordt snel afgekapt door de aardlekschakelaar, zodat veel gevallen van brand kunnen worden voorkomen.

Voorkom risico’s: huur een elektricien in

Toch zijn er nog wel risico’s over, die niet altijd over de veiligheid gaan. Zo kan een ondeskundige aanleg van elektra op kortere of soms langere termijn problemen opleveren. Een stop vliegt er vaak uit doordat de groepen regelmatig overbelast raken, of er ontstaat kortsluiting doordat twee draden niet goed vast zijn gezet. Hierdoor moet de aangelegde elektra gewijzigd worden. Dat brengt niet alleen weer een hoop werk met zich mee, maar soms is het nagenoeg onmogelijk om zonder hak- en breekwerk de elektra te wijzigen. De elektra wordt immers vaak nauwkeurig weggewerkt achter muren en in plafonds. Reden temeer om het direct goed te doen en een elektricien in te schakelen!

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • De elektriciens komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst in Weesp

Onze elektriciens bij de storingsdienst staan altijd voor u klaar. Dag en nacht zijn onze elektriciens bezig met het oplossen van storingen die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Het gaat in de meeste gevallen om stroomstoringen waarbij de stroom in de gehele woning is uitgevallen.

Vervelende gevolgen

Bij het verhelpen van een stroomstoring is vaak grote haast geboden. Een stroomstoring kan en zal immers vaak vervelende gevolgen met zich mee brengen. Het hele leven van het huishouden ligt even overhoop. Er kan niet gekookt worden op elektrische kookplaten, de CV ketel doet het niet en er is dus geen warm water. De elektrische garagedeur wil niet meer open. De computer doet het niet en smartphones worden niet opgeladen. Elektrische wekkers gaan niet af. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De lijst met vervelende gevolgen kan heel lang zijn.

Daarom is het van groot belang dat de storing elektricien snel na ontdekking van een stroomstoring wordt ingeschakeld. Alleen op die manier kunnen we weer snel de stroomkring herstellen en zorgen dat alles weer vlug naar behoren functioneert. Natuurlijk staat niet alleen de snelheid centraal, maar zorgen we altijd voor een professionele, veilige en betrouwbare oplossing.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Diemen
Naarden

Over ons.

Volton zorgt in Weesp voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricies inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0294-782504.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • De elektriciens komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts