Logo volton

Elektricien Zoetermeer - Wij zijn u graag van dienst!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Zoetermeer geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Zoetermeer:

De juiste vakkennis

Oplossingen bij kortsluiting

Allround elektra werk

Storingsdienst voor nood

Op zoek naar een vakkundige elektricien in Zoetermeer?

Perry

Favicon

Wie is Perry?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Perry, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Zoetermeer.

elektricien zoetermeer

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons dag en nacht bereiken, zelfs in het weekend. Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Zoetermeer!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Storing in meterkast verhelpen door elektricien uit Zoetermeer

Werkt de stroom in uw woning in Zoetermeer niet meer? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat het probleem in uw meterkast zit. Hierdoor worden de elektrische apparaten bij u thuis niet meer van stroom voorzien. Dit probleem is te verhelpen door Volton in te schakelen. Onze elektricien in Zoetermeer komt vrijwel direct naar u toe, verhelpt de storing en zorgt zo dat u binnen afzienbare tijd weer over elektriciteit beschikt.

Zelf controleren of elektricien inschakelen?

Wanneer u geen stroom meer heeft in uw huis, kunt u eerst zelf kijken wat het probleem is. Heeft u in uw hele woning geen stroom meer of beperkt het probleem zich tot bepaalde ruimte? In dat eerste geval is het mogelijk dat er een algehele storing is. Dit wil zeggen dat anderen in uw wijk ook niet meer over stroom beschikken. Dit probleem wordt vanzelf verholpen. Heeft u in uw keuken nog wel stroom, maar in uw kamer niet meer? Kijk dan in de meterkast of er een groep is uitgevallen of de aardlekschakelaar is omgeslagen of schakel Volton uit Zoetermeer in.

Volton inschakelen

Als u zelf niet weet hoe u de storing in uw meterkast moet verhelpen, schakelt u de hulp in van een vakman. Onze elektriciens uit Zoetermeer zijn specialisten in het verhelpen van storingen. Door onze jarenlange ervaring neemt het niet veel tijd in beslag en beschikt u binnen no-time weer over elektriciteit. Het zelf herstellen van het probleem is gevaarlijk, aangezien u met stroom moet werken. Wij weten wat we moeten doen om het probleem veilig te verhelpen en de kans op gevaarlijke situaties te voorkomen.

Over Volton

Volton is actief in Zoetermeer en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten en zijn altijd beschikbaar. 24 uur per dag, zelfs in het weekend, staat Volton voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in Zoetermeer:

Kortsluitingen opsporen

Renoveren van elektra

Dag/nacht bereikbaar

Onderhoud aan meterkast

Elektricien nodig? Bel Perry!

Groepenkast vervangen in Zoetermeer

Wanneer u besluit de groepenkast van uw woning te laten vervangen, is het zaak met een aantal stappen in het proces van vervanging rekening te houden. We bespreken hier kort enkele stappen om de groepenkast te vervangen.

Allereerst is het zaak te bedenken hoeveel groepen er nodig zijn. Indien er sprake is van een vernieuwing van de bestaande groepenkast, is het verstandig zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij de bestaande groepen. Hiermee wordt de hoeveelheid werk sterk gereduceerd. Uiteraard is dit wel de perfecte gelegenheid om na te denken over bestaande problemen. Wanneer u op dit moment bepaalde apparaten niet tegelijk kunt gebruiken, is het vervangen van de groepenkast een goed moment om hier verandering in te brengen. Ook kunt u rekening houden met toekomstige wensen, zoals de aanschaf van een elektrische auto, een sauna of een jacuzzi.

Zonnepanelen? Neem maatregelen

Een ander belangrijk punt van aandacht is of er sprake is van zonnepanelen. Hiervoor moeten immers maatregelen worden getroffen in de groepenkast. Hebt u momenteel geen zonnepanelen maar overweegt u die alsnog aan te schaffen? Geef dit dan door aan de elektricien; hij kan daarmee bij de installatie rekening houden zodat de latere kosten zullen worden gereduceerd. Op deze manier kunt u door vooruit te denken besparen op installatiekosten.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Kortsluiting oplossen in Zoetermeer

Wanneer u vermoedt dat er in uw woning ergens sprake is van een kortsluiting, is het doorgaans verstandig om een elektricien langs te laten komen. Een elektricien kan immers controleren of er daadwerkelijk sprake is van een kortsluiting en kan het probleem verhelpen. In sommige gevallen zal een oud apparaat een defect vertonen waardoor vervanging of reparatie geboden is. In andere gevallen zullen er kabels zijn die aangetast zijn en hierdoor vervangen moeten worden.

Kortsluiting symptoom voor ondeugdelijke aanleg?

Aangetaste kabels zijn soms een symptoom van ondeugdelijke aanleg van het netwerk. Dat hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Door hitte of bijvoorbeeld ongedierte kunnen kabels aangetast worden en op den duur voor kortsluiting zorgen. Het is hierdoor van groot belang dat er een werkende aardlekschakelaar in de woning aanwezig is. Alleen op die manier kunnen kortsluitingen tot een minimum worden beperkt.

Uiteraard kunt u soms ook al zelf proberen te achterhalen waar het probleem zich precies bevindt. U doet dit door alle apparaten los te koppelen, de aardlekschakelaar weer in te schakelen en de apparaten één voor één weer aan te koppelen. Wanneer de stroom uitvalt, zal doorgaans het laatst aangesloten apparaat de bron van de kortsluiting zijn.

Elektra aanleggen in Zoetermeer

Het aanleggen van elektra is een zeer ingewikkelde klus die bovenal gevaarlijk kan zijn wanneer u niet exact weet waarmee u bezig bent. Bovendien is het voor de gemiddelde klusser ondoenlijk om zich met alle wet- en regelgeving bezig te houden en alle normen na te volgen. Hierdoor kunnen eenvoudig gevaren ontstaan die bij het inschakelen van een deskundige elektricien voorkomen hadden kunnen worden.

Beperk overbelasting en andere problemen

Bovendien zijn bepaalde zaken in de meterkast eigendom van de netbeheerder en mag hier absoluut niet aan gekomen worden. Wanneer de verzegeling van de meter bijvoorbeeld doorbroken is, kan hier een forse sanctie op komen te staan.

Het aanleggen van nieuwe groepen is iets waar onze elektriciens hun handen niet voor omdraaien. Onze elektricien denkt graag met u mee over de ideale inrichting van de groepen. Zo weten we zeker dat de kans op overbelasting gering blijft en er geen problemen in het vooruitzicht zijn. Door de apparaten op een juiste wijze over de groepen te verdelen, kan de kans op overbelasting met een zo gering mogelijk aantal groepen, toch zo efficiënt mogelijk worden gemaakt. Onze elektriciens beschikken over degelijke vakkennis waarvan ze graag gebruik maken om uw situatie van de beste oplossing te voorzien.

 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst 24 / 7 bereikbaar in Zoetermeer

Uiteraard is een stroomstoring enorm hinderlijk. We hoeven u dat wellicht niet te vertellen. Misschien viert u net op dat moment uw verjaardag of wil u net beginnen met het kerstdiner. Een lichtpuntje is echter wel dat de meeste stroomstoringen in korte tijd te verhelpen zijn wanneer het probleem zich in uw woning bevindt. Bij een storing in de wijkcentrale is er dus weinig wat u kunt doen om het oplossen van de storing te bespoedigen. Dat is immers een zaak van de netbeheerder.

Gesprongen aardlekschakelaar?

Mocht u last hebben van een stroomstoring, ga dan altijd na wat de oorzaak zou kunnen zijn. Als de aardlekschakelaar is gesprongen, is de kans groot dat er sprake is van een kortsluiting. In dit geval is het dan zeer aan te raden om onze storingsdienst in te schakelen. Onze elektricien komt zo snel als mogelijk langs om de oorzaak nader te inspecteren en het probleem te verhelpen. Ook wanneer er een stop is gesprongen en direct weer springt na het vervangen van de stop, kan dit een teken aan de wand zijn dat er meer aan de hand is. In die gevallen helpt onze elektricien u uiteraard ook graag weer verder.

Werkgebied

Over ons.

Volton zorgt in Zoetermeer voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend, en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 079-7820540.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op! Bellen mag zowel overdag als ’s nachts, doordeweeks als in het weekend.

Waarom Volton?

 • 24/7 te bereiken
 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts