Logo volton

Elektricien Zwolle - Voor al uw elektra!

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! De elektriciens van Volton uit Zwolle geven u de beste service en zijn ook voor spoed bereikbaar.

Volton in Zwolle:

Veilig en vertrouwd vakwerk

Aanleggen van elektra

Storingsdienst

Snelle service

Op zoek naar een ervaren elektricien in Zwolle?

Grewin

Favicon

Wie is Grewin?

Elektricien nodig? Dan kunt u mij bellen. Mijn naam is Grewin, aangenaam kennis te maken. Ik ben de elektricien in uw regio. Ik werk al vele jaren als elektrotechnisch installatiespecialist. Bij mij kunt u klantvriendelijkheid en vakmanschap verwachten. Ik vind deze aspecten belangrijk bij het helpen van mijn klanten. Als u een vraagt heeft, bel mij en ik help u verder met al uw vragen.

Bij Volton kunt u rekenen op expertise en betrouwbaarheid. Wij gaan bij alle klussen voor professionele uitvoering. Neem contact op voor meer informatie.

Elektra werkzaamheden

Welkom bij Volton, dé elektricien voor al uw elektra werkzaamheden. Wij beschikken over de kennis en praktijkervaring om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het oplossen van een storing, het omleggen van elektriciteit of een reparatie op maat. Geen klus is ons te veel! De elektriciens van Volton staan klaar om u te helpen in de regio Zwolle.

elektricien Zwolle

Uitstekende service van Volton

Service staat bij Volton hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plekke zijn zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen beginnen met het oplossen van uw elektricien problemen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken. De elektricien van Volton is u graag van dienst voor alle elektricien werkzaamheden in de omgeving van Zwolle!

Overtuigd? Bel Volton voor een afspraak!

Elektricien Zwolle: van alle markten thuis!

Heeft u hulp nodig bij de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? Onze elektricien in Zwolle staat voor u klaar! Wij helpen u onder meer bij het leggen van elektriciteitskabels, het aansluiten van nieuwe groepen op een meterkast, het aansluiten van grootstroomverbruikers op het elektriciteitsnetwerk in uw woning, enzovoorts. Samen zoeken we naar de beste oplossingen om uw elektriciteitsnetwerk in huis zo goed mogelijk te laten functioneren. Weet u bijvoorbeeld hoe u een overbelasting van het elektriciteitsnet in huis kunt voorkomen? Onze elektricien uit Zwolle helpt u graag verder!

 

Ervaring in uiteenlopende werkzaamheden

De betrouwbaarste elektricien in Zwolle vindt u bij ons installatiebedrijf. Deze elektricien in Zwolle heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van het elektriciteitsnetwerk in woningen en bedrijfspanden. Wij helpen mensen niet alleen in huis, maar ook daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van elektriciteitskabels voor de verlichting in een tuinhuisje, de verlichting aan de buitenmuur, enzovoorts. Het is erg belangrijk dat dergelijke werkzaamheden op een correcte wijze worden uitgevoerd, om te voorkomen dat er vervelende complicaties kunnen ontstaan.

Ook na de oplevering van het werk van onze elektricien in Zwolle, kunt u op ons blijven rekenen. Zo helpen wij u graag bij het onderhouden van het elektriciteitsnet in huis, het verhelpen van storingen op het gebied van de elektra in huis, enzovoorts. U moet er immers niet aan denken, dat u een avond zonder verlichting of elektriciteit komt te zitten. Samen met de elektricien in Zwolle zorgen we voor een oplossing!

Over Volton

Volton is actief in Zwolle en helpt u als klant met al uw elektricien problemen. De best geselecteerde elektriciens zijn bij ons aangesloten. Van maandag tot en met vrijdag, staat Volton Zwolle voor u paraat!

De elektricien werkzaamheden van Volton in ZWOLLE:

Verhelpen van storingen

Onderhoud en reparatie van elektra

Snelle storingsdienst

Elektrawerkzaamheden

Elektricien nodig? Bel Grewin!

Groepenkast vervangen rond Zwolle

De groepenkast in de woning is het centrale punt als het gaat om de energieverdeling. Hier komt de elektriciteit het huis binnen en wordt het verdeeld over de groepen die in de woning zijn aangelegd. Elk pand beschikt dan ook over een groepenkast. Het is daarom van groot belang dat de groepenkast voldoet aan de eisen van deze tijd en niet gevaarlijk is. Wanneer er sprake is van een sterk verouderde groepenkast, kan het zo zijn dat de groepenkast niet veilig meer is. De normen waaraan de groepenkast en elektrische installaties in het algemeen moeten voldoen, worden voortdurend aangepast aan nieuwe inzichten en ontwikkelingen op de markt. Daarom zal een sterk verouderde groepenkast het best vervangen worden door een modern exemplaar.

Erkend installateur voorkomt geknoei met groepenkast

Mocht u overwegen om de groepenkast te vervangen, schakel dan een erkend installateur in. Een ervaren elektricien zal niet alleen het aansluiten van de groepenkast op een juiste en degelijke wijze kunnen uitvoeren, maar zal eveneens de beste oplossing voor uw huidige en toekomstige situatie kunnen duiden. Mogelijk hebt u op dit moment voldoende aan een geringe groepenkast, maar hebt u wensen voor de toekomst waarbij een vergroting van de groepenkast in die toekomst gewenst zal zijn. Het is verstandig hier bij de aanleg al rekening mee te houden.

 • Groepenkast vervangen
 • Stoppen doorgeslagen?
 • De beste service
 • Last van kortsluiting?
 • De beste service
 • Elektra experts

Last van een kortsluiting in Zwolle?

Wanneer u last hebt van kortsluiting in de woning, is het zeer verstandig om een expert in te schakelen. Door ondeskundig met een kortsluiting om te gaan, bestaat de kans dat er enkel nog maar grotere problemen ontstaan. Een van de mogelijke gevaren is dat er brand kan ontstaan bij kortsluiting wanneer de aardlekschakelaar niet naar behoren functioneert. Een ander gevolg kan zijn het ontstaan van elektrocutiegevaar.

Het is dus ten zeerste aan te raden om zo snel als mogelijk een expert op dit gebied naar de situatie te laten kijken. Wanneer dit niet mogelijk is kunt u altijd met onze storingsdienst contact opnemen. Uiteraard moet een kortsluiting wel echt zo snel mogelijk verholpen worden.

Vervang verouderde apparaten

In veel gevallen zal de kortsluiting zijn ontstaan door het gebruik van verouderde, niet juist functionerende apparaten. Het is hierom wijselijk om allereerst uit te zoeken of hiervan in uw situatie geen sprake is. Dat kan u doen door alle stoppen uit te schakelen en vervolgens weer de aardlekschakelaar in te schakelen. U schakelt de stoppen nu stop voor stop weer in, en op het moment dat de stroom weer uitgeschakeld wordt, weet u welke groep hiervoor verantwoordelijk is. Zo kunt u verder zoeken naar het probleem dat de kortsluiting veroorzaakt.

Elektra aanleggen rondom Zwolle

Wanneer het aankomt op het leggen van elektra, is het belangrijk een aantal gezichtspunten in ogenschouw te nemen.

Om te beginnen staat de veiligheid van de aan te leggen installatie centraal. Er is veel wet- en regelgeving op het gebied van het veilig aanleggen van elektra. Deze regels en aanvullende normen worden grotendeels door de markt zelf opgesteld. Dat houdt in dat iedereen zich in de normen en regels kan vinden. Dat is niet verwonderlijk aangezien ze voor veiligheid in de installatie zorgen. Het is immers letterlijk van levensbelang om de kans op ongevallen zo ver mogelijk te reduceren.

Houd rekening met de toekomst

Een tweede gezichtspunt is dat rekening gehouden moet worden met de toekomst. We weten uiteraard nooit wat de toekomst ons zal brengen, maar het is goed wel met de mogelijkheden en onmogelijkheden van de installatie rekening te houden. Zo kunnen we bij de aanleg van elektra rekening houden met een eventuele uitbreiding. Wanneer u hier geen reden voor ziet, kunnen we dit uiteraard achterwege laten. We zien echter regelmatig dat men na verloop van tijd andere plannen krijgt en graag een extra groepenkast had gewild. Met onze jarenlange ervaring kunnen we dergelijke plannen vaak al voor zijn.

Krachtstroom
 • Elektra laten aanleggen
 • Kwaliteit staat voorop
 • Jarenlange ervaring
 • 24/7 storingsdienst
 • Wij komen direct
 • Stroom uitgevallen?

Storingsdienst nodig in Zwolle?

Lang niet elke storing zal direct verholpen hoeven te worden. Wanneer een stopcontact het begeven heeft maar de overige stopcontacten nog wel goed werken, is het vervangen of repareren van het defecte stopcontact iets wat over het algemeen prima kan wachten tot de volgende werkdag is aangebroken. Ook wanneer u graag een extra groep aangelegd wil hebben, hoeft dat logischerwijs niet op Oudejaarsavond geregeld te worden. Er zijn echter genoeg problemen die een telefoontje aan de storingsdienst kunnen rechtvaardigen.

Kortsluiting kan brand veroorzaken: doe voorzichtig!

Dit kan het geval zijn wanneer er sprake is van een kortsluiting. Kortsluiting kan levensgevaarlijk zijn en mogelijk brand tot gevolg hebben. Onderschat daardoor een kortsluiting zeker niet en neem direct maatregelen om de kortsluiting te laten verhelpen; bijvoorbeeld door onze storingsdienst in te schakelen.

Ook wanneer u te kampen hebt met andere problemen die niet zo snel door uzelf kunnen worden opgelost, staan wij uiteraard graag voor u klaar. Neem contact op met onze storingsdienst. We voorzien u graag van advies en komen graag langs om uw probleem zo snel als mogelijk te verhelpen. Onze ervaren elektriciens weten op elk probleem wel een oplossing te verzinnen.

Werkgebied

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT IN:

Dronten
Kampen
Meppel
Emmeloord

Over ons.

Volton zorgt in Zwolle voor installatie, onderhoud en reparatie van elektra. U kunt onze elektriciens bijvoorbeeld inschakelen voor het installeren van een groepenkast, onderhoud aan de meterkast, of het repareren van beschadigde bekabeling. Naast deze meer reguliere klussen kunt u onze elektriciens ook bereiken bij spoed. Onze spoed elektriciens zijn van maandag tot en met vrijdag beschikbaar en komen zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen bij bijvoorbeeld kortsluiting of storingen.

Bij alle klussen waarvoor u onze elektriciens inschakelt staan wij garant voor degelijke kwaliteit en de beste service. Geen half werk, maar vakkundig aangelegde elektra en het beste advies! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 038-7820509.

Logo volton

Contact

Zoekt u een goede elektricien bij u in de buurt? Neem dan direct contact met ons op!

Waarom Volton?

 • Ook voor spoed
 • Wij komen direct
 • Elektrotechniek
 • Kortsluiting verhelpen
 • Elektra experts